Следвайте ни

Скандал! Захвърлиха туризма на боклука

viber icon

Скандални снимки изпрати читател на marica.bg - стотици рекламни брошури за културни и туристически събития се въргалят до контейнера за смет в Стария град. Това са напечатани информационни материали, за които е платена една бала пари и които не са стигнали до хотели, ресторанти, музеи, галерии и други културни обекти, които пък да ги раздадат на туристи. Така не се гради имидж и бранд. Някой просто не си е свършил работата и сега изхвърля туризма на боклука, коментират гневни пловдивчани. 

Още в началото на 2019 г., когато Пловдив се окичи с титлата Европейска столица на културата, хотелиерите и ресторантьорският бизнес се оплакаха, че до тях не достигат никакви рекламни материали или дори месечната програма на ЕСК.

Вяра Порязова

Вяра Порязова

Журналист - екип "Бизнес"

Вяра Порязова е завършила „Макроикономика” в ПУ. Има 2-годишна специализация по „Икономическа и политическа журналистика” към ФИСН в ПУ и курс към „Европейски стандарти в медиите”.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (8)

Д. Димитров

21.02.2020 | 15:41

Това е безобразие! Къде са големите началници?! ... Или и те са в "играта" !

Отговори
1 0

Гражданин на Пловдив

21.02.2020 | 12:17

Това наистина си е СКАНДАЛНО. Вместо брошурите да се разпространяват на колкото се може повече места ,за да може туристите ,но и гражданите на града ни да се интересуват какви събития има къде може да отидат да ги посетят. Вместо това те биват изхвърлени - изхвърлени пари на вятъра.

Отговори
2 0

Гневен гражданин

21.02.2020 | 10:07

Това са пари хвърлени на вятъра и ги плащаме ние - пловдивчани. И да не се занимаваш с реклама, можеш да се сетиш, че това си е липса на организация, щом не са стигнали до предназначението си. Нали си има шефове на високи позиции, те как са планирали нещата - явно никак, за да стигнат до боклука.

Отговори
2 0

Данаил Цветков

18.02.2020 | 10:59

Редовно се молим за рекламни материали, но отдела там по маркетинг ни наругават или дори не си вдигат телефоните. А в туристическите центрове гледат туристите като досадници. Що за служители? Дано новият шеф ги смени, просто е скандално! А колко ли пари отиват ей така на вятъра. Това, ако е реклама на града, просто за срамотите!

Отговори
4 0

Здравейте!

20.02.2020 | 23:58

По повод вашия коментар. Няколко пъти и на мен ми се е налагало да поискам десетина бройки рекламни материали да ги нося в университета в който уча. Десетки имейли съм писала с молба. От туристическите центрове не ми дават повече от една бройка. Дават ми телефона на някаква жена която отговаряла за разпространението на материалите. Никога не си е вдигала телефона, не се и обажда след това. Безумие е да не дават и в следващия момент да ги изхвърлят. Кой ги държи такива хора на тия постове не знам!

Отговори
2 0

Павлина Колева

17.02.2020 | 21:09

А този "любител" на скандали сигурно е някое от протежетата на властта, които се нагласят там в този т.н. "Старинен Пловдив" на хранилка. Трябва да го закрията и да създадат нова европейска общинска организация, това е срам за Пловдив.

Отговори
4 0

Танчо Тенев

17.02.2020 | 17:27

Наглост от страна на управляващите рекламата на Пловдив като туристическа дестинация. Хвърлят се пари на вятъра, а материалите не достигат до хората. Срам и позор на началниците и директорите! Те трябва да идат на боклука!

Отговори
6 0

Любител на скандали

17.02.2020 | 17:07

А защо не се интересувате кой захвърли материалите и с каква цел? Може би , за да се появи "този скандал" в медиите? Въпросната журналистка само коментира гневните граждани, а кои са тe? Страхотна журналистика, няма що!

Отговори
1 2

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?