Следвайте ни

Премиерът звъни по първи петли на рожденика Здравко Димитров

viber icon

С поздравления по телефона беше събуден на рождения си ден кметът на Пловдив Здравко Димитров, който днес навършва 57 години. Сред първите, звъннали с пожелания, бил премиерът Бойко Борисов, известен с навика да става по първи петли. "Пожела ми човешки и приятелски неща", обясни пред "Марица" Здравко Димитров.

Да му честитят се изредили почти всички министри, както и колегите от София, Варна, Бургас и Стара Загора - Йорданка Фандъкова, Иван Портних, Димитър Николов и Живко Тодоров.  

Рожденикът подкара празника на работното си място, където неговият екип го изненада със стилна торта. Връчи му я най-младият член на кметската администрация Магдалена Калайджиян. "Пожелавим ви да сте здрав, успешен и със сила и талант да управлявате най-прекрасния град", беше поздравът за градоначалника.

Заради неговата молба да не носят подаръци, даровете в общината бяха предимно символични. Сред приятните изненади за кмета беше емблемата на неговия любим футболен клуб "Ботев", връчена от районните кметове. 

Зам.-кметът по културата Пламен Панов пък му подари платно на художника Атанас Хранов.

„Не знам дали вие сте доволни от мен, но аз от вас съм много доволен“, обърна се рожденикът към служителите и вдигна чаша за наздравица. Въпреки че телефонът на кмета не спря да звъни, той намери време лично да приеме поздравленията на всеки един от екипа си. Освен общинските служители, много от приятелите на Здравко Димитров също намериха време да се отбият в общината и да го поздравят. 

Областният управител Дани Каназирева също дойде на площад "Стамболов" 1, за да пожелае успех на рожденика, както и генерал-майор Явор Матеев, командир на Съвместното командване на специалните операции. 

Шефът на "Старинен Пловдив" Богомил Грозев връчва своя подарък на рожденика

От сутринта стотици пловдивчани напълниха личната страница на Здравко Димитров с пожелания за здраве, късмет и успехи в личен и обществен план.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (4)

не сме лягали от вълнения

22.05.2020 | 16:01

рапона звънял на тикфона или обратното, не разбрахме да го еа

Отговори
4 3

Гошо

22.05.2020 | 21:31

Умник!!

Отговори
3 0

ДЕБИЛокожие

22.05.2020 | 14:55

И си карат без маски, а на мен един хляб не ми дават да си купя, ако нямам маска

Отговори
7 7

ООО, неее!!

22.05.2020 | 14:21

Ама наистина ли кметът е на 37 години? Много по-дърт изглежда. Аз си мислех, че е към 65!

Отговори
6 8

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?