Следвайте ни

Полиция разгонва с мегафон седянките пред блоковете в "Тракия"

viber icon

Полицейски автомобил с високоговорител призовава хората пред входовете на блоковете в "Тракия" да се приберат вкъщи, видя репортер на "Марица".

 "Моля, приберете се по домовете си", призовава патрулен полицейски автомобил пред блок 21 в бетонния комплекс. Пред входа на блока имаше няколко пенсионери, които  бяха седнали на пейка пред входа на раздумка. След това полицейският автомобил продължи към парк "Лаута", за да разтури импровизираните седянки и там.

Гергана Василева

Гергана Василева

Журналист - екип "Регион"

Гергана Василева завежда екип „Кореспонденти” в „Марица”. Има отличие за Журналист на годината. Работила е в ресорите криминален, социални дейности и региони.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

Бубу

30.03.2020 | 06:59

Най добре е кмета на тракия да събере всички пейки които нареди пред входовете те и без това се превърнаха в клюкарници, човек не може да се прибере спокойно без да го одумват една дузина бабички и безработни клюкарки. Много е грозно, който искаше и преди да вземе въздух има достатъчно паркове в района а не да правят пред входовете селски седянки. Тази идея не беше добра и преди.

Отговори
1 1

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?