Следвайте ни

„Марица“ влезе в Топ 3 на българските медии

viber icon

През февруари Marica.bg има повече читатели от сайтовете на „24 часа“, Нова телевизия и Би Ти Ви

 

Пловдив догонва София на информационния пазар и вече има свой представител в Топ 3 на националните медии. Според данните на "Гемиус" това е Marica.bg.

От началото на годината сайтът на „Марица“ бележи огромен ръст и през февруари вече е трети в България по брой уникални потребители. През януари анализаторите на аудиторията в интернет отреждат на marica.bg десето място в класацията на информационните сайтове и агенции. В първата седмица на февруари обаче лидерът на пазара в Южна България вече е в челната тройка на национално ниво, като изпреварва сайтовете на утвърдени национални медии като „24 часа“, Нова телевизия и Би Ти Ви.

Интересът към публикациите на „Марица“ расте непрекъснато, като пикът е 5 февруари, когато за един ден са регистрирани 375 000 уникални потребители, 507 000 посещения и 1  024 985 прочитания на различни статии. Тези резултати поставят marica.bg на второ място сред българските медии за деня и на пето сред всички български интернет платформи.

Сайтът на „Марица“ продължава да е сред най-бързо развиващите се у нас с устойчив ръст. За 1 година читателите на marica.bg са се увеличили с 55,2% от 791 000 на 1 227 727.

В последните месеци медията утвърждава позицията си на информационен лидер в Южна България и безспорен №1 в Пловдив по брой потребители, влияние и доверие сред читателите си. Изключително добре се приема новата визия на сайта marica.bg, която е удобна за четене от всички устройства.  

„Марица“ е единствената медия, издавана извън столицата, която напълно равностойно мери сили с най-добрите български издания в интернет и на вестникарския пазар.     

* Данните са на „Гемиус“

„Гемиус" е най-авторитетната агенция за анализи на интернет пазара. Работи в цял свят, а данните й се използват от всички големи компании, рекламни и пиар агенции и всеки медия шоп.

"Гемиус" има най-добрата методика за измерване на реалните потребители в интернет, която не допуска един и същ потребител да бъде отчитан два пъти, ако посещава даден сайт от различни устройства.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (8)

Възможно е !?

25.02.2020 | 18:12

След много ,много години може да бъдат и на 1-во място.

Отговори
0 2

" отличници "

24.02.2020 | 14:02

То тогава сте на " 1-во място"

Отговори
1 0

Предложение

23.02.2020 | 20:19

Шефе на "Марица" отърви се от драскачите и писачите.Тогава ще сте ПЪРВИ... , а не трети !!!

Отговори
2 1

Linda

19.02.2020 | 01:28

КАК ВЗЕМЕ МОЯТ ЗАЕМ ОТ ТОВА ВЕЛИКА КОМПАНИЯ Здравейте, скъпи мои хора, аз съм Линда Макдоналд, в момента живея в Остин Тексас, САЩ. В момента съм вдовица с три деца и бях заседнала във финансова ситуация през април 2018 г. и имах нужда да рефинансирам и да платя сметките си. Опитах да търся заеми от различни заемни фирми, както частни, така и корпоративни, но никога с успех, а повечето банки отказаха кредита ми, не попълвайте плячката на онези хулигани там, които ги наричат ​​заемодател на пари, всички са измама, всичко, което искат, е вашето пари и вие добре не чувате отново от тях, те ми го направиха два пъти, преди да се срещна с господин Дейвид Уилсън, най-интересната част от него е, че заемът ми беше прехвърлен в рамките на 74 часа, така че ще ви посъветвам да се свържете с господин Дейвид, ако интересувате се от получаване на заем и сте сигурни, че можете да му го върнете навреме, можете да се свържете с него по имейл ……… ([email protected]) Без кредитна проверка, няма консигнатор със само 2% лихва и по-добри планове за погасяване и график, ако трябва да се свържете с която и да е фирма във връзка с осигуряване на заем без обезпечение, тогава се свържете с господин Дейвид Уилсън днес за вашия заем Те предлагат всички видове категории заем, които те Краткосрочен заем (5_10 години) Дългосрочен заем (20_40) Заем за медиен срок (10_20) Те предлагат заем като Заем за жилище ............., Бизнес заем ........ Дългов заем ....... Студентски заем .........., Заем за стартиране на бизнес Бизнес заем ......., фирмен заем .............. и т.н. Имейл .......... ([email protected]) Когато става въпрос за финансова криза и заем, тогава финансовият заем на Дейвид Уилсън е мястото, което трябва да отидете, моля, кажете му, че г-жа Линда Макдоналд ви насочва Успех ................... ....

Отговори
0 2

Урва

18.02.2020 | 19:11

Ало Марица,гола вода сте.Променете си стила.Ад в попфолка е редовното ви заглавие.И като прочетем статията никакъв ад.Много сте зле.Неграмотници!

Отговори
3 2

Точно

23.02.2020 | 20:12

Да ти писне от тоя попфолк !? Попфолк ,попфолк,попфолк... Какво ни интересуват тия чалгари и чаргарки.Вие сте досущ като жълтата преса.ПРОМЕНЕТЕ СЕ !

Отговори
2 0

Фен

14.02.2020 | 11:32

С чужди материали не е трудно, да...

Отговори
10 3

гегата

14.02.2020 | 10:40

хахаха абе вие като се събудите що си разправяте сънищата си.били в топ3.хахахаха

Отговори
8 2

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?