Следвайте ни

Костадин Димитров откри нова площадка в ДГ „Еделвайс“

viber icon

Кметът на „Тракия“ Костадин Димитров бе гост на тържественото откриване на площадка за обучение по безопасност на движението по пътищата в детска градина „Еделвайс“. С празника под надслов „Избери как да се придвижиш"  възпитаници и учители от детското заведение се включиха в Европейската седмица на мобилността.

Съоръжението е изградено по спечелен от ДГ „Еделвайс“ проект по Националната програма „Осигуряване на съвременна образователна среда“ на Министерство на образованието и науката, модул „Площадки за обучение по безопасност на движението по пътищата“ – 2020 г.

Кметът на „Тракия“ Костадин Димитров поздрави присъстващите с новата придобивка и подчерта, че всички детски и учебни заведения в района използват възможността да кандидатстват по различни програми, като по този начин допринасят за обновяването и облагородяването на инфраструктурата.

Той съобщи още, че район „Тракия“ и тази година ще спази традицията и ще се включи активно и с разнообразни инициативи в Европейската седмица на мобилността.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?