Следвайте ни

Хаос и нерви заради ремонт на ключово кръстовище в Пловдив

Полицейски екип ще регулира трафика, увери зам.-кметът Пламен Райчев

viber icon

Започнал ремонт на възловото кръстовище на бул. "Шести септември" и "Васил Априлов" в Пловдив изнерви шофьорите. "Никъде няма предупредителни знаци или временна организация. Набутваш се в кръстовището и там разбираш, че има забрани и се чудиш какво да правиш", алармираха читатели на "Марица". 

Заради хаоса се образува задръстване, а изнервени шофьори едва не стигнаха до бой, разказаха други потърпевши. Ремонтът се извършва от от фирма "Драгиев и ко".

"Направено е всичко възможно, за да се облекчи трафикът, но понеже е голямо и ключово кръстовище, няма как да се мине без затруднения. Затова работим през почивните дни. Обектът е обозначен, работи се само в едното платно", коментира пред "Марица" ресорният зам.-кмет Пламен Райчев. Той помоли шофьорите да  заобикалят кръстовището, докато не приключи работата. Заради оплакванията на граждани той вече е поискал Пътна полиция да изпрати допълнителен патрул. Още от сутринта на място има полицай, който регулира движението, обясни още Райчев.

 Очаква се работата да приключи за 20 - 30 дни. Срокът е по-дълъг, защото няма да се затваря цялото кръстовище. През това време е променен и маршрутът на градския транспорт.

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?