Следвайте ни

Четете в "Марица": Разпродават имоти на кокаинов трафикант

viber icon

Разпродават имоти на кокаинов трафикант  

Частен съдебен изпълнител сложи на тезгяха пет земеделски имота в Брестовица, отнети преди 11 години от пловдивския бизнесмен Петър Марваков, осъден за наркоаферата "Лунна светлина". Името на Петър Марваков нашумя през 2003 г., когато при международна полицейска  операция бяха спипани 300 кг кокаин, замаскирани в картофено пюре. Дрогата трябвало да тръгне от Боливия, да мине през Чили и да стигне до Западна Европа през България.

ГЕРБ е абониран за победата в синия Пловдив

В синия Пловдив ГЕРБ е абониран за изборните откакто съществува като партия. По традиция социалистите също се представят добре на парламентарни избори под тепетата, но на последните два вота изостават сериозно от основния си опонент.

Община Хисаря пред фалит заради кризата с COVID-19

Община Хисаря поиска от Министерството на финансите помощ от 500 000 лева заради липсата на приходи в местния бюджет по време на извънредното положение. Местните общински дейности в Хисаря се издържат основно от приходи от туризма, внезапно обаче на 13 март с обявяването на извънредното положение заради COVID-19 затвориха всички обекти в града и общината, гражданите спряха да плащат данъците.

Ликът на Ламбо оживя върху зид в Брестовица

Образът на Стефан Данаилов е изрисуван върху каменен зид в село Брестовица. Похвалната инициатива е на художника Стойко Гагъмов. Чрез неговите бои и спрейове Мастера оживя на ограда в красивото село, известно като столицата на виното.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?