Следвайте ни

Четете в "Марица": Смени по върховете в Пловдив, гаф с матурите

viber icon

В може би най-динамичния ден от месеци, дори години насам, "Марица" събра най-важното от новините, най-хубавото от коментарите, най-мъдрото от анализите. И го събра в утрешния брой. Само акцентите:

 

Пловдивската полиция с временен началник

 

Той вече е поел задълженията на директора старши комисар Йордан Рогачев, който е в болнични. Става въпрос за досегашния заместник-директор на Областната дирекция комисар Димитър Събчев. Той е получил правомощия да изпълнява шефските задължения, за да не забуксува работата в дирекцията.

 

Рокадите продължават: Павел Геренски става зам.-директор на митниците

 

Ангел Стоев поема Пловдивска област на негово място . По професия той е икономист, бивш служител на полицията и ДАНС и бивш изпълнителен директор на сдружението "Бизнесът за Пловдив".

Очаква се Ангел Стоев да прекрачи прага на новия си кабинет в 9 часа сутринта и ще бъде посрещнат от досегашният областен управител Петър Петров.

 

Съдът отмени спирането на кариера над Белащица

 

Селото стяга нови протести срещу "Холсим".Кариерата беше спряна на 27 февруари 2020 г. с писмо на министъра на енергетиката заради изпускане на прах във въздуха и след множество протести от жители на Белащица и съседните села. 

 

Пазарджик празнува след 1 година пауза

 

Въпреки че малка част от противоепидемичните мерки все още не са отменени, ситуацията тази година ще позволи провеждането на празника на Пазарджик. След наложилото се миналата​пролет прекъсване той ще бъде отбелязан за ХХХV път на обичайната дата - 21 май, в деня, когато почитаме светите равноапостоли Константин и Елена.

 

Объркаха благодеянието с благоденствието на матурата

 

по български и литература - подробен репортаж за изпита.

 

След месеците онлайн не искайте високи оценки

 

съветва Десислава Даскалова, детски психолог: "От самото начало, когато децата останаха затворени, прекратиха се груповите дейности, тренировките.

Училищата и градините затвориха и това вкара децата в огромен стрес. Ние също бяхме притеснени и объркани. Това повиши тревожността".

Още от категорията

Виж всички

Коментари (3)

БЕЗ АРЕСТ НА ТОТЕВ ,НИЩО В ГРАДА НЕ СЕ Е ПРОМЕНИЛО

БЕЗ АРЕСТ НА ТОТЕВ ,НИЩО В ГРАДА НЕ СЕ Е ПРОМЕНИЛО

19.05.2021 | 23:41

Арест на Тотев кога ?!? Рашков ,не арестуваш ли тоя ,нищо в Пловдив не си свършил. Засега режеш само пипалца на пловдивският ОКТОПОД.

Отговори
10 2
Мими

Мими

19.05.2021 | 21:44

А чистачките кога ще сменят ?

Отговори
7 10
Помним,помним четката на герб през 2009.Сега квичат?!

Помним,помним четката на герб през 2009.Сега квичат?!

19.05.2021 | 23:35

ВСИЧКИ ЧИСТАЧКИ ГИ СМЕНИ ГЕРБ ОЩЕ ПРЕЗ 2009.ТОГАВА ЛОЗУНГЪТ БЕШЕ -ВСЯКА ЧИСТАЧКА ,ЧЛЕН НА ГЕРБ.

Отговори
5 4

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?