Следвайте ни

Четете в "Марица" - Проф. Мира Кожухарова: Ваксинирането започна с големи грешки

viber icon

В утрешния брой на вестник "Марица" можете да прочетете тези и много други интересни авторски теми, разработки и интервюта:

 

Ваксина срещу COVID-19 сваля 50 лева от сметката в ресторанта

Оригинална идея, която хем да стимулира ваксинирането срещу COVID-19, хем да подпомогне туристическия бранш, лансира Националният борд по туризъм (НБТ). Организацията настоява държавата да въведе парични бонуси и всеки ваксиниран българин да получава ваучер на стойност 50 лева, който да използва за посещение на ресторант или нощувка в хотел.

Болниците без лимити и с различни цени за млади и стари

Лимитите за дейността на болниците и медиците, които Здравната каса налага, да отпаднат. Това поиска здравният министър д-р Стойчо Кацаров при началото на преговорите между НЗОК и Българския лекарски съюз за поредния анекс към националния рамков договор (НРД), който определя правилата на работа и плащане в сектора.

Ваксинирането започна с големи грешки, не трябваше да се пазят втори дози – интервю с епидемиологът проф. Мира Кожухарова

Кметът кани общинските съветници на диспут в затворената ДГ „Елица“

Кметът Здравко Димитров покани общинските съветници на диспут за необходимостта от актуализация на бюджета на Пловдив, който да се проведе в ДГ "Елица". Забавачката в "Западен" е затворена от РЗИ заради течове от покрива, вследствие на които се появила и влага в сградата.

Шефът на общинското здраве дари кръв за пример

Шефът на общинската дирекция „Здравеопазване“ д-р Калин Калинов вчера лично даде пример на пловдивчани, като се включи в акция по кръводаряване. Негови колеги от администрацията също изявиха желание да се включат в благородното дело.

Полякиня съди полицията за незаконен арест

Млада полякиня търси 15 000 лева компенсация от полицията в Пазарджик за незаконни задържане и принудително настаняване в психиатрия. Жената, която е от град Гданск, била арестувана по време на участие в програма за младежки международен обмен в страната ни.

Защо умират пчелите в България?

Пчеларският бранш е в колапс. Обръчът от проблеми все повече затяга производителите, а мнозина се отказват да произвеждат мед. На фона на масовата смъртност на пчелни семейства не само в България, за която вина има основно човешкият фактор, вечно съпътстващите  административни и вътрешни проблеми, са „бели кахъри“.

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

Честит Рожден Ден

Честит Рожден Ден

15.06.2021 | 01:38

Ще има над 100 изборни секции в Турция! Честито Честито ЧЕСТИТО !!!!!!!! Аферим, другари, МАШАЛА

Отговори
1 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?