Следвайте ни

Четете в "Марица": Пловдив печели 42 млн., ако 2% от данъците се връщат в града

viber icon

Вестникът на Пловдив, вестникът на Тракия и цяла България ще ви изненада приятно и утре. Само в "Марица" ще намерите темите на деня, хапливи коментари, уникални градски клюки. Акцентите:

 

Пловдив печели 42 млн., ако 2% от данъците се връщат в града

 

С 42 милиона лева повече би имал в бюджета си Пловдив, ако се възприеме идеята 2% от данък общ доход, който в момента е в размер на 10%, да се връща в общината по местоживеене на данъкоплатеца. Само за миналата година пловдивчани са вкарали в хазната над 213 милиона от данъците си.

 

НАП  пусна горещи телефони

 

Заради COVID-19 ТД на НАП - Пловдив призовава клиентите си да не посещават офисите на дирекцията освен по неотложност. Достъпът до сградите на „Скопие” 106  ще бъде строго контролиран, като няма да се допуска струпване на хора пред гишетата за обслужване.

 

Шофьори на автобус №18 профучават край спирките


Шофьори на автобус № 18 редовно подминават крайните спирки преди и на Четвърти километър на ул. „Пазарджишко шосе“, срещу магазин Техномаркет. За това се оплакаха в редакцията на "Марица" група граждани - живущи и работещи в района.

 

Отмениха сесията на Общинския съвет

 

Сесията на Общинския съвет, насрочена за 5 ноември, се отменя по решение на ръководството. Председателството на местния парламент счита, че  не бива да се излагат на риск 51 градски старейшини при положение, че броят на заразените с коронавирус расте. Новите болни в Пловдив бяха вчера 206 само за едно денонощие.

 

Пловдив нагази в червената зона на  COVID-19

 

С нови 206 заразени за последното денонощие Пловдивска област нагази в червената зона на епидемията от COVID-19.  В нея попадат регионите, където носителите на инфекцията са надхвърлили 120 човека на 100 000. От вчера заболелите от коронавирус в областта надхвърлиха четири хиляди - вече са 4015.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?