Следвайте ни

Четете в „Марица“: Петима играчи в битка за 16 млн. по водния цикъл

viber icon

Пролетният ден в Пловдив утре идва с новинарски полъх, какъвто единствено "Марица" може да ви даде. Ароматен, богат, фин! Само за четене е новият ни брой! Акцентите:

 

Местни играчи и един консорциум в битка за 16 млн. по водния цикъл


Пет оферти  са внесени в Община Пловдив  за подмяна на  магистрален водопровод  със сградни отклонения  и  на канализация на бул. "Дунав" и Брезовско шосе до Северен обходен канал.  Обществената поръчка е на стойност  16 823 536 лв. без ДДС,  или  близо 20 млн. лева с включен данък, и ще се изпълнява по проекта за воден цикъл, финансиран по оперативна програма „Околна среда“, и  е на обща стойност 115 милиона, като част от средствата се поемат от бюджета.


Близък на Каназирева води листата на ВМРО в Пловдив-област


Пловдивският предприемач Владимир Кисьов е водач на листата на ВМРО за Пловдив-област на парламентарните избори. Новината бе потвърдена официално от лидера на движението Красимир Каракачанов. Той обяви, че в листите на ВМРО влизат 105 души от гражданската квота, като 8 от тях са водачи.

 


Кметът на „Родопи” пита Брестовица откъде да мине новият водопровод


Кметът на Община "Роподи" Павел Михайлов ще представи пред хората в Брестовица данните от доклада на специалистите, които са ангажирани да посочат начините за решаване на проблема. 

 

Родители събират пари за двора на Музикалното


Родители на деца от НУМТИ „Добрин Петков“ се принудиха сами да събират пари за пренареждане на паветата в двора, след като второкласник се спъна и счупи крак, а 4 месеца по-късно сигналите до различни институции не дават резултат и няма решение на проблема.

 

Тръгна кастинг за баби и дядовци с чар


Чаровни дами с внучета може да се включат в започналия кастинг за традиционния конкурс Мисис Баба 2021.  Голямата новина обаче е, че за първи път тази година ще се проведе и надпревара за Мистър Дядо.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

Vero

Vero

25.02.2021 | 23:26

Aiiideee ryckii...,,/@#%(9!.*%0m

Отговори
1 1

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?