Следвайте ни

Четете в "Марица": Пазарът на имоти стана виртуален

viber icon

1. „ВП Брандс Интернешънъл“ дари 300 000 лв. на 5 пловдивски болници. В трудните за всички българи времена „ВП Брандс Интернешънъл“ АД счита за свой дълг да подпомогне лекарите и здравните работници в усилията им да опазят здравето и живота ни. Акционерите на компанията, която е правоприемник на „Винпром Пещера“ АД, ще дарят респираторни апарати, медицински защитни облекла за многократна употреба и маски на стойност 300 000 лева.

2. Общинският съвет на Пловдив се изнася за сесията си на Гребната база заради епидемията от коронавирус. Старейшините ще заседават в четвъртък другата седмица на трибуните на съоръжението, до което сега е забранен достъпът за граждани.

3. Конспиративните теории процъфтяват в моменти на криза. Това казва в интервю за „Марица” историкът Божидар Савов.

4. Проектът „Пловдив - Европейска столица на културата” премина под знака на доста скандали и програма, слаба откъм големи международни имена. Ала макар че не успя да трансформира града в културен център, събитието определено донесе ползи за туризма под тепетата. Това казва в интервю пред „Марица” инж. Красимир Писев, специалист по „Управление на имоти”.

5. Какво означава да си купиш апартамент, без да си го видял физически? Пазарът на имоти стана виртуален. Този вид огледи на апартаменти вече започнаха в няколко столични закрити комплекса.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?