Следвайте ни

Четете в "Марица": Христо Стоянов: Бунтуват се синовете, лишени от родителска любов заради прехода

viber icon

Забраняват старите коли в центъра на Пловдив

Пловдив е на път да приложи добри европейски практики за опазване на чистотата на въздуха поне в централната градска част. Местната администрация вече търси изпълнител на услугата „Разработване на методика за въвеждане на зона с ниски емисии на територията на община Пловдив“. ​Това означава да се обособят локации в града, в които да не се допускат стари и димящи автомобили.

Бунтуват се синовете, лишени от родителска любов заради прехода. Тава каза в интервю за "Марица" Христо Стоянов, един от най-продуктивните съвременни писатели.     

COVID-19 роди нова измама за точене на сметки

Коронавирусът роди нова хакерска измама за точене на сметки и лични данни. Този път тя е насочена не към банки, а към абонатите на електронната пощата АБВ.

Залата на ВМЗ потъна в разруха

Подбалканът губи още една безценна придобивка от миналото - емблематичната спортна зала в Сопот си отива. Тя вече е в руини и трудно може да бъде възстановена. Нехайството на собственика ВМЗ ЕАД предизвиква масово недоволство сред спортната общественост в региона и обикновените хора. унтуват

Фолк звездите тръгнаха семейно на море 

Лято е, време за ваканция, за релакс и за слънчеви приключения с любимите хора, които да ни заредят емоционално за следващите месеци. Попфолк изпълнителите също не правят изключение, а през последните дни доста активни в мрежата са щастливо обвързаните.

                                                                               

Още от категорията

Виж всички

Коментари (2)

Един

Един

14.08.2020 | 00:54

Сега това ли измислихте?! Ако тези протести не бяха сега, щяха да са след 5-10 години в десеторен размер. Хората още са разделени на леви и десни, повлияни от прехода. Мафията само налива масло в огъня, посредством медиите.

Отговори
2 2
Карапуткова

Карапуткова

13.08.2020 | 22:07

Крадливата червена мутра от Банкя отново се скри в миша дупка.

Отговори
3 4

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?