Следвайте ни

Четете в "Марица": Хисарският поп не заменя жена си и за Бриджит Бардо

viber icon

Сменят шефа на Басейнова дирекция за конфликт на интереси

Директорът на Басейнова дирекция Източнобеломорски район Марин Маринов ще бъде отстранен от длъжност до дни заради конфликт на интереси, научи „Марица“. По наша информация съпругата на Маринов – Весела Генина, е ръководител на лабораторията към Изпълнителната агенция по околна среда, която прави анализи за качеството на водите  в Пловдив. 

Прокуратурата подхвана две незаконни сметища   

Прокуратурата подхвана незаконните сметища в Пловдивско и вече са образувани две досъдебни производства. Това е следствие от мащабните  проверки в цялата страна, възложени от Върховната административна прокуратура. При тях са установени общо 1426 незаконни сметища и 440 локални замърсявания. Освен в Окръжната прокуратура в Пловдив, досъдебно производство е образувано и в Ловеч. От държавното обвинение засега не уточниха къде се намират двете сметища край Пловдив.   

Страшно е, ако изкуственият интелект започне да мисли и чувства - интервю с футуролога Мариана Тодорова

Хисарския поп не заменял жена си и за Бриджит Бардо - житейската изповед на Димитър Андонов - бащата на попфолка

В щаба на блондинките се черпят с шампанско в златни чаши

Щабът на блондинките в България се събира на скромно парти утре послучай Международния им ден. Тържеството ще се проведе в София. На купона ще присъстват пловдивската бизнес дама Влада Парфенова, шефката на Международната асоциация на русите дами Олга Ускова, юристката Весела Крачунова. За гостите са предвидени шампанско в златни чаши, ягоди и шоколад.

Италианец прави първия часовник, комсомолци даряват последния

Ако часовниците можеха да говорят, вероятно биха разказали притча, по-стара от света, или приказка от бъдещето. Или може би най-простичката от всички истини - че времето не съществува…Но часовниците говорят и ако ви се струва странно, просто спрете и се заслушайте в думите им. Езикът им е международен. И все пак часовниците на Пловдив заслужават да бъдат чути, защото са тук отпреди да се родим и ще останат след смъртта ни, а историите им трябва да бъдат чути.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?