Следвайте ни

Четете в "Марица": Банката ни дялка с 4 лева на месец за всяка сметка

viber icon

В утрешния брой на вестник "Марица" можете да прочетете тези и много други интересни теми и разработки:

 

„Градски транспорт – Пловдив”  беше ощетен с 5 млн. лева

Над пет милиона лева е щетата, нанесена на фирма „Градски транспорт – Пловдив” АД в резултат на неизпълнението на европейския регламент 1370, който задължава общината да плаща компенсации до размера на загубите и до 5 процента рентабилност. 

 

Банката ни дялка с 4 лева на месец за всяка сметка

Ползването на елементарни банкови услуги става все по-скъпо, а в същото време държавата негласно ни задължава да поддържаме активна поне една лична банкова сметка – за превод на  заплати, болнични, детски надбавки, пенсии, обезщетение за безработица и т.н. 4 лева на месец стана поддържането на стандартна разплащателна сметка без дебитна карта в най-големите банки. 

 

Интервю: Социологът доц. Антоний Гълъбов: Радев се издъни сам, БСП отваря Ковид фронт

 

Бизнесът дава назаем е-камиончета на общината

Пловдив има шанс да стане първата община в България с е-камиончета, които да ползва за комунални нужди. Пловдивската компания „Милара интернешънъл”, която има производствени мощности и в САЩ, е готова да предостави на местната администрация „за показно” 40-50 автомобила, стана ясно от думите на съсобственика Красимир Петков.

 

Данъчните с петима заразени, но гишетата ще работят  

След направените PCR тестове на служители от дирекция „Местни данъци и такси” на Община Пловдив потвърдените от РЗИ с положителни проби за COVID-19 към настоящия момент са петима, в това число и директорът Рашко Стоянов. Обслужването на граждани няма да бъде преустановено.

 

Дядо Стефан върна портфейл с близо 3000 лева на сираче

Жител на Черногорово намери и върна портфейл на момиче с лични документи и близо 3000 лева. Впоследствие се оказа, че портфейлът е на момиче без родители.

 

Намушкаха мюсюлманки под Айфеловата кула

Две мюсюлманки бяха намушкани под Айфеловата кула. Това се случва на фона на нарастващото напрежение в Париж след убийството на учител миналата седмица. 

 

Красавици дефилират с маски на "Мис България"

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

Батко

Батко

21.10.2020 | 21:40

4-те лева са държавен рекет!

Отговори
2 1

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?