Следвайте ни

Чехи не могат да прежалят ексшефа на "Старинен Пловдив" Богомил Грозев

viber icon

Чешкият център в София изпрати писмо, което директно хвали работата на бившия директор на ОИ „Старинен Пловдив” Богомил Грозев и изказва съжаление, че институцията губи такъв „способен мениджър и културен двигател”. Писмото е адресирано до кмета Здравко Димитров. Подписано е от директора на Чешкия център Дагмар Остранска. 

В посланието си тя припомня, че тази година центърът е реализирал две големи културни събития съвместно с пловдивската институция.

„Сътрудничеството с г-н Грозев беше на професионално ниво и много оценявам, че именно той отговаряше за управлението на ОИ „Старинен Пловдив”, са само част от хвалбите в посланието. 

Писмото е изпратено вчера, а днес Богомил Грозев вече го качи на страницата си във Фейсбук. 

„Когато получиш признание на толкова високо ниво, може да си още по-удовлетворен от работата си!”, написа Грозев.

Марица.бг припомня, че той бе назначен без конкурс за шеф на най-престижната културна институция в града през февруари миналата година.

Преди два месеца община Пловдив обяви, че ще проведе конкурс за длъжността, като за нея се изисква хуманитарно образование, а Богомил Грозев е випускник на Геоложкия университет в София. 

Преди месец документите за конкурса бяха изпратени за одобрение в Министерството на културата. Оттам се очаква да ги върнат с одобрение или с допълнителни препоръки за условията му.

Богомил Грозев напусна института без да обясни дали смята да се кандидатира за поста. И намекна на страницата си, че може да започне нещо друго в Пловдив.

Росен Саръмов

Росен Саръмов

Репортер-редактор - екип "Общество"

Росен Саръмов е випускник на Английската гимназия в Пловдив. Завършил е МИО и има магистратура по Външна търговия. Владее отлично английски и руски език.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (11)

Жоро

Жоро

23.06.2021 | 20:56

Да не изтрескал старата Дагмар?

Отговори
5 0
г-ца ОСРАНСКА даже и ако не е "изтрескана" още

г-ца ОСРАНСКА даже и ако не е "изтрескана" още

23.06.2021 | 23:46

Милата Осранска изглежда му се "нада" =надява= как той ша са прибере ф Коньовица, па ша плеснат с ръце да са прегърнат, гушнат и с кошница-пикник ша са отправят към Княжево на излет . . .

Отговори
1 0
ЧЕХ'КИНЯТА да не би да е станала ТРАНС-ДЖЕНДЪР, та "Чехи . . . " дрън-

ЧЕХ'КИНЯТА да не би да е станала ТРАНС-ДЖЕНДЪР, та "Чехи . . . " дрън-

23.06.2021 | 20:18

Като пише "Чехи не могат да пре'жалят екс'шефа . . ." дали това не е тайн'ствено шифро'вано съобще'ние до мерак'лийки'те, че функцио'нира в София актив'ист ТРА'НС-ДЖЕН'ДЪР, неж'ен л'е'с'б'и'е'ц'? А?

Отговори
4 0
Смешник

Смешник

23.06.2021 | 20:04

Ами като им е мъчно да си го вземат в Чехия и да си го дундуркат! Тъкмо ще имаме едни паршутист по-малко! Нагласена гадна цветарска акция! Остава да изпратят сега и Стъки да потърси отговорност на тези, които не го харесват! Стига с тези евтини номерца! Колко чешки туристи е посрещнал стария град, та.....

Отговори
14 1
ф Албания от Чехия е по-наблизко. ма!

ф Албания от Чехия е по-наблизко. ма!

25.06.2021 | 20:53

Горкана Осранска завалията - задръстила се в БГто при тоа Грозен ...ебател... Чехкините си знаят работата, фместо българското бетономорие с чорба от фасове и слънчогледови люспи - ей го ей АЛБАНСКИЯ плаж с едни потентни рязани гларуси "спаители" - еха! Средиземноморие! Почти Монте Карло!

Отговори
1 1
Виновен е ТОЗИ който го е назначил

Виновен е ТОЗИ който го е назначил

23.06.2021 | 19:47

Момчето не е виновно

Отговори
9 1
МОМ'ЧЕТО като изкл'ьопа 15-тина запл'ати хич не е вино'вничко, милото!

МОМ'ЧЕТО като изкл'ьопа 15-тина запл'ати хич не е вино'вничко, милото!

23.06.2021 | 20:11

"Не е вино'вен кой'то изкл'ьо'па бани'цата, вино'вен е който му я даде да я кль'оп'а" - кис-кис = баск'ет'БОЛ'НИ'ЯТ мо'зъ'клия дето се бари'кади'ра зад десе'ти'на ЗАМ'ове и кала'ба'лък РАЙ'ове поне'же за ч'еп да'же не ста'ва завал'ията. . .

Отговори
7 0
Давай...

Давай...

23.06.2021 | 17:54

Коментарметата....

Отговори
2 1
Не.........

Не.........

23.06.2021 | 17:53

Грозев хонече НЕ!!!

Отговори
8 1
Дим да го няма...

Дим да го няма...

23.06.2021 | 17:52

Да са живи и здрави чехите.... Иваше прекрасни кандидати ...които ппосто отсвириха вестните дерибеи... Такъв беше : Надежда Кирова-Йовчева! _завършила археология! -магистратура в Германия! -Доктор на арх. науки! -владее 3 езика! -бивш директор на музея за София! -в момента преподава в ПУ Паисии Хилендарски"! Кое точно не й харесаха а пуснаха с дрон тоя парашутист...? Кое надделя над тази кандидатура, Та да умрат да назначат този корифей... Да му плащаме наем и куп екстри...на тоя незаменим кадър...? Нагласени конкурси нагласени похвали....

Отговори
23 6
767 ШАМАРА за Грозен и за ческата кифличка!

767 ШАМАРА за Грозен и за ческата кифличка!

23.06.2021 | 19:28

Няма пречки да им го отстъпим на чехкините този расов ючбунарски самец! Да си го назначат за министър ако искат. За нейно сведение -не че не е права, де!- загрижени 767 граждани с имената си и адресите настояваха да се маха, срещу 222 негови подчинени протежета, лесни за манипулиране. ((ЛИНК? www.peticiq.com/signatures.php?tunnus=bogomil-grozev-ostavka&page_number=68&num_rows=10 ))Сега дали да очакваме ООН да прати отряди сини каски да го въдворят обратно?

Отговори
12 1

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?