Следвайте ни

Александър Държиков: Снимките предават духа на великите събития

viber icon

За мен е изключително удоволствие в едно от знаковите места на нашия град да присъствам на откриването на инициативата на вестник "Марица" и „Хермес медия“. Тя стана традиционно събитие, което е свързано с културно-историческото наследство на Пловдив.

Искам да поздравя екипа на "Марица" за благородната кауза да предават духа на великите събития, личности и постижения на нашия древен град на младото поколение. Тези събития и личности са надживели своето време и са пример за подражание и гордост за всеки пловдивчанин.

Сигурен съм, че това събитие ще продължи дълги години, защото то наистина има благородна цел, която трябва да се подкрепя, и община Пловдив, както и досега, застава зад него и ще насърчава инициативата.

Възхитен съм от последователността, с която се подбират темите на изложбите от кампанията "Пловдив през годините". Темите са особено актуални за младите хора. С изложбата „Дарителите“ „Марица“ и „Хермес медия“ показват, че духът на дарителството на пловдивчани още е жив и е достоен за подражание. Пожелавам кампанията да се разраства с времето и да бъде неизменна част от календара на културните събития на Пловдив.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?