Следвайте ни

50 се оплакаха на кмета Здравко Димитров в първата му приемна

viber icon

Проблеми с имоти, спънки в бизнеса, лични драми и търсене на работа. Това доведе в сградаата на "Стефан Стамболов" 1 петдесет души, които успяха да се оплачат и потърсят съдействие от кмета Здравко Димитров и неговите заместници в първия приемен ден на общинската администрация. Хората дойдоха с различни проблеми, предимно от личен характер и повечето от тях държаха да бъдат изслушани именно от градоначалника. 

По негово настояване целият екип беше на разположение, за да може веднага да се търси решение на проблемите. Сред първите приети бяха представители на Съюза на пенсионираните учители, които се притесняват, че домът им в Стария град ще бъде отнет.

Представители на домсъвети представиха пред кмета проблемни казуси при санирането на блоковете им. 

Сред дошлите в първия приемен ден имаше хора с дългогодишни имотни преписки, на които търсеха решение. Също така постъпиха искания за подновяване на разрешителни за търговска дейност. Част от дошлите на "Стефан Стамболов" 1 бяха дошли, за да се кандидатират за работа в общинските фирми. 

„Виждам ги, че идват притеснени – обикаляли са по институциите, част от тях дори вече са изгубили надежда, че проблемът им може да бъде решен. Изпитах истинско удоволствие да видя отново надеждата на лицата им, когато разбраха, че все пак ще се обърне внимание на проблемите им. По време на предизборната кампания заявих, че моето управление ще бъде обърнато с лице към хората и ще изпълня обещанието си“, коментира след края на приемния ден кметът Здравко Димитров. 

За приемната гражданите могат да се записват на имейл – [email protected] и на телефон 032 656 700, напомниха от Общината.

Валентина Йеремиева

Валентина Йеремиева

Журналист - екип "Общество"

Валентина Йеремиева е завършила журналистика в Държавния университет в Санкт Петербург. Работи във вестник "Марица" почти от създаването му. Пише предимно по градските теми. Носител на награда "Пловдив".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (2)

356

356

21.01.2020 | 18:39

Ми то много пенсионери са били на тая "среща".

Отговори
0 0
опс

опс

21.01.2020 | 14:52

прах в очите на хората , празни думи обещания и нищо насреща

Отговори
4 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?