Следвайте ни

Предлагат безплатни луксозни къщи за Коледа, има само едно условие

viber icon

Британският сайт TrustedHousesitters пусна снимки на луксозни недвижими имоти по целия свят, чиито собственици на жилища предлагат безплатно настаняване по време на коледните празници, пише pochivkata.blitz.bg.

Условието, което трябва да изпълнят, е за хората, които се интересуват да споделят пространството с домашните им любимци и да се грижат за тях през това време.

За любителите на животни това няма да е проблем и някои собственици на жилища, освен настаняване, предлагат безплатно ползване на кола или филми на Netflix безплатно.

Разгледайте какви домове се предлагат, къде се намират и какви сладки домашни любимци имат нужда само от малко внимание.


Сидни
В Харамалонг, Сидни, има десет акра къща във великолепно, покрито със зеленчуци имение. Има кухня, хол и повече спални, за да можете да планирате коледните празници с цялото семейство. По думите на собствениците, къщата се радва на изолация от суматохата, и е на 15 минути от центъра на града и на 20 минути с кола от мола Tugeries.

"Когато подминете селото, можете да се насладите на морето само на половин час от къщата", казват собствениците.

След разходката временните наематели могат да си поиграят с красива бенгалска котка.

„Това са домашни котки и обичат човешката компания и вероятно ще седят до краката ви, когато отидете да спите“, казват собствениците.


Ковингтън, Джорджия

В Ковингтън са снимани множество филми, като "Моят братовчед Вини" и "Дневниците на вампира". Светлата къща има мечтана кухня, а собствениците живеят с четири красиви кучета.

Освен да се грижат за тях, гостите ще трябва да хранят и птиците, които живеят в околността.

„Работила съм цял живот и сега съм пенсионирана, за да мога да пътувам. Четиримата ми приятели са прекрасни кучета, които се нуждаят от някой, който ще бъде отговорен и обичащ да се грижи за тях, докато съм на път “, казва собственичката.


Франция

Собствениците на тази прекрасна къща в Дивон ле Бен търсят отговорен човек, който да гледа кучето им Капи по време на Коледа.


Осло, Норвегия

В този светъл дом в Осло компания на гостите ще прави бостънския  териер Куки. Къщата е само на половин час от центъра и е интересно, че най-близкият ски курорт е само на 20 минути.


Лос Анджелис

„А тези, които искат да се насладят на плажа по Коледа и температури от 40 градуса по Целзий, могат да намерят дом, който да им подхожда. Собствениците на вила с басейн в Лос Анджелис предлагат безплатен престой.

Къщата е идеална за семейство с деца. Всеки, който иска да се наслади на тази красота, само трябва да се погрижи за симпатичния Апер, който обича разходки по плажа.


Лондон

В Западен Лондон се намира тази красива къща с две тераси на покрива и градина. Има място за четиричленно семейство, а ирландските териери Зорба и Зиги ще се радват, ако имат компания по време на празниците.

Още от категорията

Виж всички

Коментари

Публикувай

Коментари (0)

Анкета

Ако Община Пловдив разполага с 50 млн. лева за строителство догодина, с какво да започне?