Следвайте ни

Звезда от "Съни бийч" се жени за чужденец СНИМКА

viber icon

Актрисата Лидия Инджова, която влиза в дома на българите всеки петък като Дарина в сериала "Съни бийч", е на сватбена вълна напоследък. Актрисата е щастливо обвързана и живее на семейни начала с бащата на детето си-Филип, който е от Люксембург.

"Не си мечтая за сватба от момиче, но колкото повече време минава, си казвам: "Защо пък не?". Би било страхотно да направим връзката си официална и да го отпразнуваме", призна Дарина пред "Уомън.бг".

През 2013-а тя се установява в Брюксел, където ражда сина си Мартин. Подобно съжителство има и трудности, казва Инджова.

"Най-хубавото е, че ние избираме къде да пуснем корени. Това, че живеем в Брюксел, ни дава по-лесен достъп до чужди култури и традиции, отваря хоризонта ни. За мен е важно и детето ми да има тази възможност. Аз се чувствам у дома там, където са синът ми и баща му. За мен е важно тримата да сме заедно, а къде точно -това няма чак такова значение", добави Лидия.

Тя е категорична, че и в Белгия е трудно хлапето да постъпи в детска градина.

"Ние просто имахме огромен късмет, защото яслата, която избрахме, насърчава приемането на деца от смесени бракове, така наречените мултикултурни семейства. Затова бяхме малко по-напред в листата на чакащите. Родителите на едно от децата се отказаха и ние заехме мястото му, но и в Брюксел влизането в ясла хич не е лесно", разкрива тя. 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще гласувате ли на извънредните парламентарни избори през юли?