Следвайте ни

Вижте жената зад проф. Мутафчийски и какво невероятно нещо е направила СНИМКА

viber icon

Изразът "зад всеки успял мъж стои силна жена", важи в пълна сила за генерал Мутафчийски. Съпругата на един от най-коментираните мъже в държавата през последната година - Елена, също е реализиран професионалист с голямо сърце, а професията ѝ е психиатър.

Двойката се радва на двама синове близнаци – Марк и Александър, които са решили да не следват професионалния път на родителите си.

Половинката на началника на Националния оперативен щаб е човек с благородно сърце, разкриват познатите й. Елена е спасила психично болна жена в разгара на първата вълна от COVID-19. За благородното дело съобщи журналистът Даниела Горчева, която се оказала позната на болната.

Столичанката се грижела за много болната си майка, но в пика на заразата си наумила да си търси работа и да се среща с хора. Така въпреки многобройните призиви да остане вкъщи и да не скита по улиците, Катя, сякаш напук, обиколила куп учреждения. И макар лекуващият психиатър да назначил терапия и да я записал в дневния стационар, ситуацията не се подобрила значително. Наложило се дори за целта болната да бъде изследвана за коронавирус – за щастие, пробата била отрицателна.

Стигнала дори до съпругата на ген. Мутафчийски, която притеснила с фикс идеята си за работа. Но д-р Елена Мутафчийска, психиатър в столичния център, не просто не затворила телефона, а приела Катя в кабинета си, дала й немалка сума пари и маски, с които да пази от заразата както себе си, така и възрастната си родителка на легло. Жената на генерала дори уредила на двете софиянки ежедневно да се носи храна, за да се минимизират социалните им контакти, пише Ретро.

Коментари (3)

Колко да е голяма една психо патка

Колко да е голяма една психо патка

22.04.2021 | 19:41

Ами като е психопатка що не си излекува мъжо от грандомания А може би го стимулира за да изглежда жалък като Наполеончо

Отговори
1 1
Граматиков

Граматиков

22.04.2021 | 17:45

Може би цялото семейство Годжи са приятели с ДП?!

Отговори
2 3
Boko

Boko

22.04.2021 | 15:38

Ludoto lenche

Отговори
4 8

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще гласувате ли на извънредните парламентарни избори през юли?