Следвайте ни

Трепетна афера за Девата, Водолеят ще чуе най-чаканото

viber icon

Овен

Днес се доверете на инстинкта си. Денят не е подходящ за пътуване, са сключване на сделки и за финансови дела. Рисковано е взимате или давате пари назаем. Заложете на това, което можете и знаете. Грижете се за спокойствието си и си осигурете достатъчно време за добра почивка.

Телец

Предпочитате да останете насаме днес. Не се чувствайте виновни, ако не обръщате внимание на близките си днес – те ще проявят разбиране и ще ви оставят. Обмислете някои бъдещи планове и идеи. Насладете се на хобито си – то ще ви помогне да се отърсите от неприятното настроение.

Близнаци

Днес бъдете внимателни с думите си. Не се притеснявайте да бъдете искрени – кажете това, което мислите, но по деликатен начин. Хората около вас много повече ще оценят обективността, отколкото прикриването й. Ще проведете интересен разговор, който ще ви посочи ново поле за изява. 

Рак

Добре е днес да забавите темпото и да се огледате спокойно. Обръщайте внимание на детайлите и бъдете по-прецизни при изпълнението на задачите си. Не пренасяйте у дома недоволството си. Някой близък ще има нужда от помощта ви. Отделете му необходимото време. 

Лъв

Напоследък пренебрегвате емоциите си и се фокусирате изцяло върху работата си. Добре е днес да направите обратното – имате нужда от време за себе си, за да обмислите някои неща. Ще получите дългоочакван доход, но не бързайте да го харчите. В близките дни ви очаква голям разход.

Дева

Обърнете повече внимание на приятелите си. Имате чувството, че сте заседнали на едно място, което може да е знак, че сте изморени и имате нужда от развлечение. Излезте и се забавлявайте. Предстои ви интересно запознанство, което бързо ще прерасне в приятелство.

Везни

Ако се наложи да вземете решение днес, доверете се на интуицията си. Денят ви ще е продуктивен, което ще ви измори, но и ще се чувствате удовлетворени. Отделете време само за почивка. Насладете се на хобито си и правете това, което вие искате – не е нужно да се съобразявате с други хора.

Скорпион

Отношението на някои колеги може да развали настроението ви, но за ваше съжаление трябва да се съобразите с тях. Фокусирайте се върху работата си и се опитайте да се разсеете от негативните мисли. Ще ви хрумнат някои идеи. Запишете ги, за да не ги забравите.

Стрелец

Имате нужда да споделите мислите си с някого. Колкото повече ги задържате в себе си, толкова повече проблеми се създават. Кажете всичко, което мислите. Заедно ще намерите решение на проблема и ще се сближите още повече. Отделете време само за почивка.

Козирог

Добре е днес да се придържате към това, което знаете. Избягвайте взимането на спонтанни решения или поемането на неочаквани рискове. Някой ще ви предложи нещо интересно, но не давайте окончателен отговор веднага. Отделете време да помислете по-внимателно.

Водолей

Докато хората около вас ще са объркани, вие ще знаете какво трябва да бъде направено, за да се справите със ситуацията. Доверете се на инстинкта си – той няма да ви подведе. Някой влиятелен човек ще забележи работата ви и ще получите интересно предложение.

Риби

Днес ще се чувствате добре, ако сте спокойни. Бягайте от конфликти и от натоварваща негативно среда. Стресът няма да ви се отрази добре, така се обградете с позитивни хора. Намерете време за нещата, които ви забавляват. Така ще си починете най-добре. Някой ще ви потърси за помощ.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво първо да построи община Пловдив с парите от заема, който смята да тегли?