Следвайте ни

Тези зодии обичат много да пият алкохол

viber icon

Някои знаци от зодиака посягат по-често към алкохола от останалите. Те просто губят контрол над себе си и нямат чувство за мярка. Според астролозите всичко зависи от зодията ни и тя често се оказва определяща за склонността ни към пороци. Ето кои са зодиите, които най-често посягат към чашката.

Овен

Овенът се нарежда на челна позиция сред най-общителните знаци. Той обича шумните партита и никога не отказва питие, пише струма.бг. Същевременно Овните никога не признават, че прекаляват с алкохола и не приемат това за проблем.

Риби

Рибите заемат второ място в класацията на най-пиещите знаци. Като всеки воден знак, така и тази зодия не може да живее без шумни купони и незабравими преживявания. Рибите пият алкохол, защото искат да са забавни за околните. Но същевременно представителите на този знак са в състояние да контролират себе си дори и в нетрезво състояние.

Скорпион

За разлика от Рибите, Скорпионът не знае как да се контролира и никога не отказва покана за купон. Заради това свое качеството Скорпионите често се оказват в не особено приятна ситуация. Под влияние на алкохола представителите на този знак често постъпват по начин, който ги кара дълго след това да съжаляват. Ето защо за тях е важно да се научат да се контролират и да знаят мярката си.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Знаете ли коя е ОСНОВНАТА причина за заболяванията, свързани с тютюнопушенето?