Следвайте ни

Нямат равни! Българите с тези 5 имена са като афродизиак за жените

viber icon

Мистици и последователи на окултни учения отдавна смятат, че името на човек определя не само неговия характер, но и неговата съдба. Според психолозите обаче то изиграва и важна роля в отношението на хората към нас, тъй като буди определени асоциации на подсъзнателно ниво.

Ето защо има имена, които пораждат у противоположния пол вихрушка от страсти. Така например за едни от най-сексапилни се смятат женските имена Марина, Моника, Камелия, Пламена, Памела, Тамара, Саманта.

А кои тогава са мъжките имена, които разпалват женските емоции?

Това са Димитър, Владимир, Александър, Мартин и Владислав, убедени са изследователите.

В тези имена, както и в редица други, присъстват съгласните Р, М, Д, З, които придават мъжественост на името и на неговия притежател. Само по себе си това прави мъжа, който го носи, обаятелен, неотразим и страстен. Този човек излъчва решителност, сила, авантюризъм и други лидерски качества, които карат дамите да се разтапят дори само при мисълта за него.

Да вземем за пример легендарния любовник Джакомо Казанова. Името и фамилията му съдържат доста от „мъжествените букви“. Известният италианец е пословичен с чара си и с умението си да прелъстява изкусно представителките на нежния пол. Вероятно името му е изиграло решаваща роля в любовния му живот, смятат учените.

Според тях колкото по-твърди звуци има в едно мъжко име, толкова по-успешен ще е неговият притежател сред жените. Затова е много важно господата, които носят твърди имена, да се представят без съкращения, когато се запознават с някого.

Ако мъж, който се казва Владимир, се представи само като Владо и околните започнат да го наричат така, ще се промени неговата сексуална енергия. Ето трябва да се избягват съкратените обръщения, съветват специалисти.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

kingsize

kingsize

05.07.2020 | 07:51

Мартин Димитров Александров, драго ми е!

Отговори
0 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

За кого бихте гласували, ако изборите бяха днес?