Следвайте ни

Страсти във Фермата: Ще разбие ли Петър сърцето на хепи Ванче?

viber icon

Тази седмица "Фермата" се тресе от пословичния вече гняв на секси ратая Петър и всеки, който попадне под ударите му дълго ще ближе рани.

Красивият Аполон се напрегна още с излизането на Антония миналата седмица и оттогава сякаш седи върху буре с барут, което всеки момент може да избухне.

Изборът му за ратай, допълнително наля масло в огъня и макар че компания в обора му прави хепи Ванче, пилотът не се успокои, а дори напротив.

Напоследък отношенията между тях доста охладняха за жалост на девойката, която определено доста си е паднала по красавеца и все повече започва да страда от липсата му на интерес към нея и дори грубо отношение понякога.

А откакто са фермери, Петър се държи още по-неприятно с миньончето и се дразни открито на нейната бъбривост, енергия и закачливост, които доскоро го радваха.

Дано щастливото Ванче не се превърне в плачещото Ванче, макар че сме сигурни, че няма да е нито първата, нито последната, която е плакала за  умния, красив и секси пилот.

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (3)

VІ....І....ІV

VІ....І....ІV

22.10.2020 | 21:41

Това същество от женски пол е толкова неприятно, незнайно е как я понасят останалите участници... Спрях да следя предаването заради него, дразни до безкрай!

Отговори
0 0
У таз дъртата

У таз дъртата

21.10.2020 | 21:10

Страсти, чак зъбите и остаряли....!!!

Отговори
1 2

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли новите мерки срещу коронавируса у нас?