Следвайте ни

Страхотен петък за Овена! Телецът да мисли, преди да говори

viber icon

Овен

Днес ще получите по-ясна представа за нещо, което искате да правите. Имате идея, която ще разработите по-добре и ще знаете как ще се развива. Денят ви ще е продуктивен, но изтощителен. Обърнете внимание на близките си – те ще ви помогнат да се отпуснете.

Телец

Добре е днес да мислите внимателно преди да предприемете какво и да е било. Обмисляйте думите си, преди да ги кажете. Хората около вас ще са по-чувствителни от обикновено. Някой ще ви потърси за съвет – бъдете искрени, но деликатни. Ще получите интересно предложение.

Близнаци

Ще искате да отделите повече време за себе си, но сега е по-важно да обръщате внимание на хората около вас. Вглеждайте се в детайлите – те ще ви дадат информацията, от която имате нужда. Ще говорите с някой близък, който ще има нужда от вас. Вечерта отделете за себе си.

Рак

Напрегнат ден. Не се притеснявайте да си признаете, ако сте допуснали грешка. Колкото по-рано споделите, толкова по-рано ще намерите решение на проблема. Хората около вас ще ви подкрепят и помогнат. Ще имате нужда от почивка след стресиращия работен ден. 

Лъв

Днес може да сте твърде критични към хората около вас. Не всичко трябва да е направено по начина, по който вие искате. Ще ви предложат по-добри варианти. Добре е да поговорите с колегите и да се извините, ако сте наранили чувствата ми. Ще получите интересна новина.

Дева

Колкото и да се опитвате, няма да получите резултатът, който искате. Това е знак, че сте се преуморили и имате нужда от почивка. Отделете колкото се може повече време от деня за себе си и се насладете на любими занимания. Ще намерите начин, по който да разнообразите хобито си.

Везни

Не се опитвайте да скриете чувствата си днес. Ако има нещо, което ви тревожи, говорете с някой, на когото имате доверие. Притесненията ви ще намалеят, а настроението ви ще се подобри. Обърнете внимание на приятелите си – ще получите вълнуващо предложение.

Скорпион

Ще забележите, че някой ще се държи по-необичайно с вас. Нямате представа откъде е породено това, затова сте объркани и не знаете как да постъпите. Опитайте се да поговорите. Ако той не ви каже нищо, оставете го засега. Фокусирайте се върху вашите проблеми.

Стрелец

Днес сте свежи и енергични. Денят ви ще е стресиращ, но успешен. Ще научите нещо ново и неочаквано за себе си, което ще ви даде отговори на някои въпроси. Обстановката у дома ще е напрегната, заради конфликти между близките ви, затова по-добре се разходете или се срещнете с приятели.

Козирог

Добре е днес да се вслушвате внимателно в думите на околните. Някой може да се опита да ви каже нещо по-завоалирано. Обръщайте внимание на детайлите и се доверете на инстинкта си. Обърнете внимание на здравето си – ще забележите позитивна промяна.

Водолей

Денят ви ще бъде по-продуктивен. Ще забележите много неща, които се променят. Това ще ви даде идея и ще ви вдъхнови да приемете някои по-трудни предизвикателства. Ще имате нужда от почивка след дългия ден. Обърнете внимание на половинката си.

Риби

Много социален ден за вас. Ще проведете интересен разговор с някой приятел. Уверете се, че всички около вас се чувстват добре. Ще се наложи да вземете важно решение. Доверете се на инстинкта си – скоро ще разберете дали ви е подвел. Прегледайте финансите си.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли предложението на ГЕРБ за Велико народно събрание и промени в конституцията?