Следвайте ни

Стоичков стана глашатай за бала на 12 Б от Английската

12 А пък покани любим учител на финален мач

viber icon

12 А клас на Английската гимназия продължава с необичайните и оригинални покани за предстоящия абитуриентски бал към своите учители. Тази чест се падна на Иван Узунов - преподавателя им по биология. Той и останалите учители от гимназията играеха футбол с момчетата от немската паралелка на едно от игрищата на Гребната база.

В края на мача момичетата от класа, заедно с тяхната класна Екатерина Стойнова, разпънаха плакат на изкуственото игрище, на който пишеше:  "Г-н Узунов, каним Ви на финалния ни мач на 24 май. Вход: Свободен". 

Броене до 12, смях и много снимки и веселие сложиха край на вечерта им.

Преди няколко седмици класът изненада и класната си Екатерина Стойнова с нестандартна покана. Учениците разпънаха плакат пред къщата на Стойнова, с който успяха да я трогнат и да осигурят присъствието й на 24 май в "Новотел Пловдив". 

12 Б клас от Английската обаче засега удари конкуренцията, като успя да впрегне самия Христо Стоичков за поканата към учителя по география и история от елитната гимназия - Стойко Танчев. "Г-н Танчев, уважете Вашия клас, с който сте били толкова години заедно. Това е един от най-щастливите им мигове, не им отказвайте!“, наредил ултимативно Камата. Записът с неговия глас шокирал преподавателя, който е върл фен на Модерния ляв. 

Иван Кирев

Иван Кирев

Репортер - екип „Шоу“

Иван Кирев е завършил Професионалната гимназия по машиностроене в Пловдив. Работил е в plovdiv24.com, plovdivlive.com, podtepeto.com. От май 2017 г. е репортер в отдел "Култура и шоу" на в. „Марица”.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

USA

USA

22.04.2021 | 14:46

Добре че Френската гимназия господ я пази :)

Отговори
0 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще гласувате ли на извънредните парламентарни избори през юли?