Следвайте ни

Срамежливците на зодиака: Показват любовта с дела, а не с думи

viber icon

Има хора, на които е изключително трудно да показват любовта си. Това не означава, че те са не изпитват нищо, дори напротив - често именно точно този тип личности са изключително чувствителни и носят в себе си много любов, която само чака да бъде открита. Веднъж успеете ли да достигнете до тяхната сърцевина и да ги предразположите към това да покажат чувствата си, ще останете изумени, пише actualno.com.

Телец

Телците имат нужда от много време, за да решат, че вие сте човека за тях. Те ще се държат мило, но резервирано и ще ви наблюдават през цялото време. Веднъж приели ви, обаче, те са лоялни, романтични, стабилни и надеждни.

Дева

Девите не заявяват гласно симпатиите си. Те просто се появяват много често там, където сте вие и започват да ви помагат. Те се привързват тихо и след време се изграждат отношения на приятелство, уважение и честност и после всичко останало.

Скорпион

На Скорпионите им трябва мнооооооого време, за да се отпуснат и да покажат истинския си характер. Те наблюдават дълго време, дори подлагат на тестове половинките си, за да са сигурно в тях.

Козирог

Козирозите са лоялни, надеждни и трудолюбиви. Те са изискани и искат най-доброто за близките си, но не са екстравагантни, нито екстровертни и само тези, които умеят да ги изчакат, ще спечелят златното им сърце.

Водолей

Водолеите не показват любовта си по две причини - не искат да приоритизират само един единствен човек за толкова важен и не умеят да преживяват емоциите си по най-здравословния начин. Те са истински партньори с половинките си.

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще се ваксинирате ли срещу COVID-19?