Следвайте ни

Според хороскопа: Каква смърт ще ви застигне

viber icon

Овен

Те са безразсъдни и най-вероятно ще срещнат смъртта в някое опасно състезание. Тази им лудост може да се изрази както в пробването на нещо ново, така и в рисково шофиране. Добре е Овните да мислят повече, преди да предприемат поредната лудост. 


Телец

Естественото здраве на Телеца се "компенсира" напълно от липсата на интерес към препоръките на доктора. Всички лекари им се струват шарлатани, които не лекуват, а осакатяват. Следователно съществува голям риск да ги застигне смърт заради заболяване или нараняване. 

Близнаци

Какво е романтична смърт - в обятията на гореща любовница. Точно това е възможно и за тях. Най-вероятно представителите на този знак ще живеят дълго, въпреки че доброто здраве не им е дадено отгоре. Жаждата им за романтично приключение няма да напусне Близнаците на 80-90 години. Тогава може да паднат или да получат инфаркт. 

Рак

Основните травми в живота им са психологически. Те са предразположени към хипохондрия и меланхолия и едва ли ще доживеят дълбока старост. Тези хора са способни да се подготвят за погребението си предварително, тъй като са склонни да очакват винаги най-лошото. Тъй че не им се чудете.

Лъв

Те, за разлика от Раците, обичат да живеят страстно, но понякога се престарават. Затова постоянно са на ръба, готови да се забавляват от сутринта. Дали обаче тялото им може да издържа такива перманентни натоварвания. Опасностите ги заобикалят и най-вероятно те ще ги изкарат от света на живите.

Дева

Те са като котките, имат девет живота. Много често са на прага на смъртта, но като по чудо се спасяват. Астролозите вярват, че представителите на този знак имат няколко "репетиции" за истинската смърт. Това обаче не значи да не внимавате. Оглеждайте се внимателно, пресичайте умно, в противен случай може да получите тежки наранявания за цял живот. 

Везни 

При вас също слабото място е психиката. В страх за живота си вие ставате много активни и искате особено внимателна грижа за вас от страна на лекарите. Внимателно ще проучите дори най-незабележимата бенка под коляното си и дори сте способни да посетите онколози и дерматолози. Съдбата обаче може да ви изиграе жестока шега. Внимавайте.

Скорпион

Сякаш по интуиция се оказвате на най-опасните места. Винаги сте наблизо, ако гори къща или избухне газова бутилка. В същото време вие сте безотговорни по отношение на здравето си и най-често се лекувате на принципа "ще си мине само". Но не винаги всичко изчезва. Така че при вас рискът е от получаване на фатална контузия. 

Стрелец

Вие сте приключенци и рискът при вас идва именно от това - може да се удавите или да загинете на някой висок връх. Вие сякаш просто обичате да дразните съдбата, залагайки на опасни забавления. Може да разчитате на 50 години изключително интересен живот, но ако го добутате до там, ще е късмет. 

Козирози

Вие имате склонност към хипохондризъм. Винаги подозирате, че имате неизлечима болест и дори може да си припишете такива, присъщи само на хора, работещи с радиоактивни изотопи, без ръкавици. На вас обаче не ви е писано да умрете от такава болест. Лошите и незаконни навици ще ви доведат до гроба - алкохолизъм, преяждане, пушене, пиене и т.н. 

Водолей

Водолеите осъзнават колко ценен е животът им и затова се грижат за здравето си. Но черната възрастна жена с косата непрекъснато се опитва да направи каквото може. Много вероятно при вас е да получите травма на работното място. Важно е да сте внимателни както там, така и с храната. Но най-важното е да се грижите за сърцето си. 

Риби

Те са склонни да умрат в резултат от нараняване. И страхът от смърт на този знак не е толкова силен, колкото страхът от самота. Те не могат да бъдат сами и изпитват остра нужда от подкрепа на приятели и семейство. Най-добрият съвет за тях е да изграждат топли отношения с любимите си хора и да не задълбочават конфликтите си. Не пресичайте никога на червено./jenata.blitz.bg

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще гласувате ли на извънредните парламентарни избори през юли?