Следвайте ни

Славена Вътова хвърли бомба: Напуска...

viber icon

Моделът и член на жури в "България търси талант" Славена Вътова е взела не лекото решение да се дистанцира от социалните мрежи. Новината научихме от дългия ѝ пост в Инстаграм.

Красавицата, която блести с достатъчно остър ум ще се сбогува с профила си веднага и дори  призовава и последователите си да направят същото и да се разделят поне временно с Инстаграм.

„Като говорим за природосъобразен живот, вярвам, че най-добре работи личният пример. Затова реших да се „изгася“ от Инстаграм за три седмици“, обяви Вътова.

По думите й, предизвикателството ще трае 21 дни, защото според вярванията именно толкова са необходими за изграждането на нови навици.

„Нямам търпение да изпитам това върху себе си, да помогна с малки стъпки за опазването на природата и да предам този урок към важните хора в моя живот. Нека всички заедно спестим малко електрическа енергия и същевременно се заредим с физическа такава, като отместим поглед от онлайн пространството и го насочим към други важни за нас неща“, призовава още 32-годишната красавица.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще гласувате ли на извънредните парламентарни избори през юли?