Следвайте ни

Скарани ли са Уилям и Хари? Отговорът е сензационен

viber icon

Скарани ли са братята Уилям и Хари? Сътресенията продължават.

36-годишният Хари и 38-годишният бъдещ крал Уилям се опитват да изгладят общуването си, но се появява ново противопоставяне и двамата все повече се отдалечават един от друг. За това напоследък става ясно от книгата на кралския биограф Робърт Лейси в книгата му „Battle of Brothers“.

Някои източници от вътрешния кръг на кралското семейство обаче твърдят, че сложните отношения между братята са единствено пикантни спекулации от страна на медиите.

Теси Оджо, изпълнителен директор на Diana Award  заяви, че Хари и Уилям са отгледани от майка си, принцеса Даяна, според принципите на морала и честта. Тя учила братята да живеят в приятелство и хармония, а херцозите свещено почитат желанията на покойната си майка.

„За мен и двамата братя са най-добрите. Харесва ми, че са толкова грижовни. И ще отбележа, че Уилям и Хари никога не правят нещо само заради снимките. Ако поемат ангажимент, то това е с искрен ентусиазъм. Те са възпитани да се грижат за наследството на майка си“, каза Оджо.

Теси говори и за работните отношения с херцозите. Тя признава, че след заминаването на принц Хари и семейството му в Съединените щати, той не спира да помага на благотворителната награда, и дори започва да работи още по-усилено.

А принц Уилям, според Оджо, е истинският наследник на делата на принцеса Даяна, като се справя с тях не по-зле от майка си.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Знаете ли коя е ОСНОВНАТА причина за заболяванията, свързани с тютюнопушенето?