Следвайте ни

Рекорд в PornHub: Всички треперят, българинът се възбужда

viber icon

Българинът е един от доказаните мъжкари в света. Тази му слава се потвърди дори в разгара на епидемията. Оказа се, че зловещият COVID-19, вместо да стресне нашенеца, го настройва на сексуална вълна. Нещо повече - България е на второ място в класацията по търсене на порно съдържание, свързано с коронавируса, отчита един от най-популярните секс сайтове в света - PornHub.

Първото търсене с думата „COVID-19“ е осъществено на 25 януари. Само за последните 30 дни заявките скачат до невероятните 9.1 млн.

Начело в класацията е Словакия, следвана от България и Румъния. Потребителите у нас търсят подобно съдържание с 88% повече от средното ниво в световен мащаб, сочат данните. След нас се нареждат любителите на порно в Малайзия, Сърбия, Австрия, Португалия, Сингапур, Колумбия и Филипините.

 

 

Коментари (5)

Една малка истина за Бухала

27.03.2020 | 01:00

Търсих си работа, естествено по обява, както винаги от моя страна, попадам на такава,, Търсим рецепционист, за хотел,, свинско око,, примерно, може и без опит и висше образование, хотела беше със съмнителна репутация.. по нататък, коментара е излишен..! (Да пишеш на шльокавица с три думи и да казваш на друг неграмотен, това е нахално, дори доста..!)

Отговори
0 0

Ей ти, ще кажеш на чуждия син великан

27.03.2020 | 00:42

Щом се ядосваш, начи си разбрала, ти в кое си грамотна в кекса или хигиената или нищо май, то си ти личи..! (Коя си ти да, си вреш, грозотата и старостта навсякъде, кой ти даде това излишно са оамочувствие, стой си във факти, че, краси,ш,, сайта..! (Какво си работила досега, като си грамотна, стар бухал..?!)

Отговори
0 0

Млад каруцар

26.03.2020 | 21:32

Носи на ,,, конче,, стар и мазен великан, едва, превит от тежест, старост, кг и едрина..! (Това го гледах в порнхъб, не успях да се,, възбудя,, дори се,, погнусих,,...!

Отговори
0 0

Ей ти

26.03.2020 | 21:59

Може ли да престанете да пишете постоянно на почти всяка новина ? Коментарите ви са писани полуграмотно и не се разбира нищо от тях !

Отговори
0 0

Старите и грозни вуйни

26.03.2020 | 20:44

Интересно е това, дали могат да, се възбуждат и от какво, а от тях могат ли да се възбуждат...! (Направих беля, като се сетих за тях...!)

Отговори
0 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще помогне ли извънредното положение у нас срещу коронавируса?