Следвайте ни

Радост! Меган и Арчи на седмото небе, Хари ги шашна с огромен подарък

viber icon

Синът на Меган Маркъл и принц Хари – Арчи, ще има незабравимо детство, пише kliuki.net.
Баща му, който се слави с опита си във военните дела, официално стана член на клуб за управление на хеликоптери. Клубът се намира в Калифорния и дава възможност на принца да поддържа лиценза си актуален. Въпреки че принц Хари е квалифициран пилот, до момента той не е притежавал хеликоптер. Членството му в клуба прави възможно кралският наследник да актуализира уменията си и на практика да води жена си и детето на редица интересни дестинации. Семейните пътувания са ключов елемент в опциите, които предлага формацията. Далечните дестинации обаче няма да бъдат изключение.

Летателните апарати ще са на разположение на семейството при всеки случай, когато решат да пътуват. Та дори и да отидат на заведение в съседния град. Макар принц Хари да не се е обзавел все още с подобна машина, източник, близък до семейството, коментира пред dailymail.co.uk, че има редица богати благодетели, склонни да му услужат. Когато напусна армията преди години, той се отдаде на благотворителност. Асоциацията му набра последователи и както се оказва, тези контакти ще бъдат изключително полезни.

Меган Маркъл със сигурност избра по-щедрия принц. Експедициите с хеликоптер вероятно ще се превърнат в ежедневие, а малкият Арчи със сигурност ще има славно детство. Не може да се отрече, че Хари е предприемчив баща и че може съвсем удачно да реализира практическите си умения. Опитът му в летенето определено ще намери ново приложение, та дори и да трябва да води жена си на закуска. Дали подобни преживявания ще паснат на претенциозния вкус на Меган, засега не можем да коментираме. Но е факт, че съпругът ù прави всичко възможно, за да я подтикне да се чувства щастлива. Принцът не само заряза семейството и родината си, ами и буквално ще я изстреля във висините.

Коментари (1)

Е, хубаво си пишете!

Е, хубаво си пишете!

21.09.2020 | 22:26

НО фактите са : тя - алчна ку. ка, а той - глупав, рижав, грозен плъх. Живеят на чужди гърбове - английски, американски и кой знае още на кого: НАГЛИ СА. Съжалявам, но така ги виждам нещата при тях. Всъщност не съжалявам... Гнус!

Отговори
7 2

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво първо да построи община Пловдив с парите от заема, който смята да тегли?