Следвайте ни

Преди мача с Локото: Мериха като в аптека гозбите на Тотнъм

viber icon

Всички ястия, които вкусиха футболистите на Тотнъм в хотел "Империал" преди мача с Локо, бяха измервани до грам, научи "Марица". Човекът, отговарящ за хранителния режим в отбора, кръстосваше кухнята с прецизна везна и измерваше грамажа на храната във всяка една порция. Ако теглото надвишаваше дори с грам предвиденото, излишното количество се отстраняваше веднага. 

Хотелът на фамилия Тотеви беше тотално отцепен от полицията. "И пиле не може да прехвръкне през охраната, коментираха живеещи наблизо пловдивчани. Единственото "хвъркато", което влезе в "Империал" вчера по обяд, беше пилешко месо, докарано със специален камион в кухнята за менюто на Моуриньо и компания.

Униформените спряха дори главната счетоводителка на комплекса, която трябваше дълго да обяснява, че работи там, за да я пуснат в хотела.

През целия ден вчера играчите и щабът на Тотнъм не напуснаха територията на комплекса, нает изцяло за тях. Съседи пък започнаха да се кодошат, че заради настаняването на английския футболен тим в хотела вече наричали бившия кмет не Иван Тотев, а Иван Тотнев.

Делегацията на Тотнъм, която се състои от 62-ма души, кацна с Боинг 737 в сряда вечерта на Летище Пловдив. При посрещането, отразено единствено от "Марица", бяха спазени стриктно всички против епидемични мерки. След приключване на митническия контрол представители на РЗИ-Пловдив измериха температурата на всички от отбора.

След това те се натовариха в два автобуса и 4 бусчета, които ги откараха към хотела.

Иван Кирев

Иван Кирев

Репортер - екип „Шоу“

Иван Кирев е завършил Професионалната гимназия по машиностроене в Пловдив. Работил е в plovdiv24.com, plovdivlive.com, podtepeto.com. От май 2017 г. е репортер в отдел "Култура и шоу" на в. „Марица”.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво първо да построи община Пловдив с парите от заема, който смята да тегли?