Следвайте ни

Помните ли попфолк певицата Валя? Преживяла е нещо ужасно

viber icon

Поп фолк певицата Валя наскоро припомни за себе си и разкри, че е изживяла много трудни моменти, както и семейството ѝ. Певицата не разкри в детайли какво им се е случило, но се разбира, че е било тежко изпитание.

Но след всяко лошо нещо, идва и хубаво, тъй като в пандемичната 2020 г.тя е сбъднала дългогодишна своя мечта.

"Бях в един труден период в моя живот в първия етап на пандемията, но си казах в един момент, че колкото и да е трудно, човек трябва да направи нещо, за да повдигне и своя собствен дух, и този на хората, особено когато си обществена личност. Знаех, че имам много песни, които може да се съберат в два фолклорни албума и реших да направя фолклорен албум, защото много почитатели ме питаха през годините няма ли да направя такъв албум, след като изпълнявам толкова добре народни песни. И така този момент дойде, албумът излезе на Бъдни вечер. "Фолклорна огърлица” е една моя мечта, която реализирах след доста време…

С този албум разбрах, че съм докоснала много хора и съм донесла радост. Аз съм си такъв човек, ако не зарадвам някой, не се чувствам ползотворна, т.е. ако не пея, то аз трябва да радвам, такъв човек съм и такава ми е същността", това разкрива изпълнителката пред списание "Апетитно", чиято корица украсява.

Звездата на музикална компания "Пайнер" не крие, че лично за нея семейството е най-важната ценност. "То е истинска крепост. Не е лесен животът в България, на никой не му е лесно, но все пак семейството е това, което те задържа, твоята опора и трябва да се отстоява. Минаваш през семейния живот през много катаклизми – и през хубави емоционални моменти, и през много трудни, но както казват, когато са двама заедно – трудно няма".

Валя определя себе си като строга и изискваща майка, защото иска да научи дъщеря си да бъде уважителна, усърдна и състрадателна, но все пак отпуска нещата понякога, за да покаже на своето момиченце къде трябва да бъде сериозна и къде да се отпусне, и забавлява.

"Искам да я опазя от меркантилността, от агресията, защото под външността на човек в ежедневието стоят сърцето и душата му. Искам да бъде мила, нежна, но да си отстоява позициите, да бъде с характер и да се научи да казва "Не", добавя още изпълнителката.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (3)

Преслава

Преслава

13.04.2021 | 23:25

А... Всъшност кое ужасно и се е случило? Че, все пак това беше заглавието, де.. Иначе на всички семейството им е най-важно.. А, и на повечето ни се случват "неща", даже и ужасни понякога. Спрете се бе Марица да хвърляте заглавия, след които няма НИЩО за четене

Отговори
2 2
Хари

Хари

13.04.2021 | 11:21

Ужасна е

Отговори
2 4
Георги v.

Георги v.

13.04.2021 | 08:19

Не, не я помня и не искам да я помня!

Отговори
2 4

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще гласувате ли на извънредните парламентарни избори през юли?