Следвайте ни

Племейтката кметица се продаде гола за 350 лева

viber icon

Добро начало и не лош бизнес.  Първата продадена картина, изобразяваща голата Мис Плеймейт - Диана Габровска, е била продадена за 350 лв., пише „Телеграф“.

Тя е била купена след премиерата на книгата „Аз, грешницата“, състояла се в четвъртък вечер. „Останалите ще бъдат качени на сайта ми и ще се продават там“, издаде носителката на еротичния приз в последното издание на конкурса. Търгът, който ще се активира в уеб пространството, ще бъде с благотворителен характер.

Пред „Телеграф“ Диана казва, че всички платна ще бъдат включени в търга. Броят на произведенията е около двадесет, а техни автори са художници от различни краища на страната. Всички те са нарисували голото тяло на брюнетката, известна като скандалната кандидат-кметица за Момин проход.

 

С премиерата на книгата се състоя и изложба. Още тогава в сметката си Габровска е получила сумата от 350 лв. за едно от платната, дело на Онник Каранфилян. „Представянето мина много добре, една от картините беше продадена. Беше едно вълнуващо събитие за мен. И в моята история съм сигурна че се откриват много момичета и жени и се надявам да им бъда полезна с книгата си“, коментира тя.

Коментари (2)

Офф

Офф

13.06.2021 | 22:06

Тая е мега проста и жалка

Отговори
2 2
Ниско

Ниско

13.06.2021 | 21:14

По-ниско, най-ниско, търговия със собствената си плът му викат на това май? А Вие го популяризирате и подпомагате!

Отговори
4 2

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво ще се случи в България след изборите на 11 юли?