Следвайте ни

Първа пролет пукна, ние не! Азарей с прогноза какво ни очаква

viber icon

Тази сутрин, 20 март, в 05:51 часа настъпи астронимическата пролет, с което се поставя и началото на новата астрономическа година. От този миг Слънцето навлезе в зодиакалния знак Овен и в северното полукълбо. Астрологът Азарей даде пред "Марица" своите прогнози какви промени ни очакват.

В природата това е период на пробуждане на растителността. Напъпилите дървета започват да цъфтят в бяло и розово. Тревата никне и моравите позеленяват. Цветята изтъкават своите килими. Започва да ухае на свежо. Природата е пробудена. Посятото житно зърно е пробило тъмнината и се радва на слънчевите лъчи. Животът се ражда. От нас се иска да заредим този ден с оптимизъм, радост и вяра в бъднините. Нека на фона на сивата мисловна мъгла у нас изгреят мисли и идеи, които ще дадат достоен плод през идната година!

Това ни позволява да разгледаме картата на пролетното равноденствие и да анализираме влиянието му върху нашия живот.

Светът ще бъде свидетел на прояви на благородство и съпричастност, подобно на китайските лекари, идващи да помогнат на свойте италиански братя, на чийто кашони с медикаменти има надпис:

„Ние сме вълни от един океан!

Ние сме клони от едно дърво ...”

Световната обстановка се нажежава от медийно разпространение на вести, които укрепват статуквото. Управляващите не винаги преценяват точния момент за взимане на правилни решения. Има възможност за подписване на нови договори с глобален характер, като резултат от хуманитарната и икономическа криза. Те ще имат положително влияние.

Светът преживява и ще преживее големи конфликти, както в сферата на политическия живот, така и в икономически аспект. Също могат да се очакват размирици и военни конфликти. Те са насочени към сепариране и укрепване на едноличната власт и различни форми на религиозен фундаментализъм. Има основание да се прогнозира рецесия, която води към дълбока икономическа криза. Това е само една тенденция в международните отношения. 

Управляващите в световен план ще носят отговорност за своите недалновидни решения, които взимат. Могат да се очакват рестрикции и ограничения в международните взаимоотношения, спогодби, транспорт, движение на хора, капитали и стоки. Ще затихнат безразборните пътувани и почивки вследствие на създалата се обстановка. 

Световният управленски елит ще бъде притеснен от резултатите, които предизвиква истерията с коронавируса върху икономиките на страните. Някои от политическите лидери ще имат усещане за безпомощност. 

Посредством единната и взаимна подкрепа, съпричастност и насърчаване ще се засили енергийният фон и ще се трансформира стрес облака от страх и притеснение в извор на светлина и надежда!

Извънредната ситуация, в която сме поставени позволява да издигнем съзнанието си и да погледнем с други очи на живота и ближните си. 

Кризата в световното здравеопазване ще разтърси политическата система, но промяната която предизвиква ще бъде началото на един нов период и начин на управление, който е предимно благоприятен. Благотворителността дава заслужени резултати. 

На 5.4.2020 Юпитер ще направи съвпад с Плутон, вследствие на което ще започне да се усеща финансов упадък и по-открито да се говори за новата криза. Затихването й ще стартира в края на годината. 

Падането на цената на нефта след съвпада на Слънцето и Нептун (8.3.2020) ще създаде напрежение на световните борсови пазари, което ще има дългосрочен ефект. 

Взетите политически решения ще засилят усещането за хаус и суматоха. Мерките ще доведат до криза на трудовия пазар и търговията. Препоръчително е да се проявява разум и справедливост при взимане на компенсаторни механизми. 

Ограниченията, които ще се въведат в дългосрочен план за пътувания, свободно движение на хора и стоки ще защити местната икономика, и ще стабилизира кризисната ситуация.  

НАЦИЯТА

Дава се виталност и раздвижване на обществените и национални интереси в страната. Планетите вещаят напредък и успех, който ще бъде ограничаван единствено от положението в света и особено в ЕС. 

Добро е влиянието върху държавния глава, правителството и нацията. Това им предрича напредък и успех.  Може да се очаква подобрение на икономиката, на здравето на хората и мерките, които взима Министерство на здравеопазването. 

ПАРИТЕ НИ

Все пак се предрича повдигане равнището на финансово благополучие на страната. Облагоприятства се финансовия й живот. Търговията и производството ще съумеят да се преструктурират и се създават нови възможности за пласмент и дистрибуция. Вливат се нови парични средства в икономиката. Има вероятност да се усети едно неблагоприятно влияние върху банките и търговията. Намалява се благосъстоянието на хората. Възникват колебания в курсовете поради твърде големите финансови разходи.

Незаисимо от оптимизма, който Венера дава има риск от внезапни загуби, както и спад в спестяванията на хората. Вече не сме изненадани от задаващата се глобална криза. Ще продължат стрес тестовете на банките с цел избягване на фалити. В парламента ще възникват разногласия и разправии заради финансови въпроси. Ценните книжа спадат. Появяват се различни мъчнотии, в зависимост от решенията на отделните министерства.

БЛАГОСЪСТОЯНИЕ НА ДЪРЖАВАТА И РЕФОРМИ

Във  въздуха се носи твърде много възбуда и безпокойство. Тревоги са възможни в правителството, както пререкания и партийни противоречия. Те най-вече са по повод настоящата психо-пандемична ситуация. Създават се благоприятни законодателни промени в армията и флота. Ще се въведат подобрения в служба на нацията и за нейното благосъстояние. 

Ще бъдем свидетели на едно особено благоприятно влияние, което показва, че парламентът ще създаде справедливи закони за благото на народа, които заздравяват демокрацията и подобряват народното благосъстояние. Това е мирно време на разбирателство и всички работи, които имат връзка с търговията, финансовото дело и търговските интереси претърпяват добър напредък. Това влияние ще се устеща в дългосрочен план.

Все пак парламентарните работи страдат от големите проблеми, които предизвиква световната икономическа криза. Ще има забавени промени в министерствата, неприятности за министри, различия в мненията на народните представители, партийни борби и сплетни. Изборите, които ще се правят в парламента имат недотам благоприятен резултат. Могат да се очакват промени в правителството в борбата му с най-разнообразни трудности.

ВЛИЯНИЕ НА МЕЖДУНАРОДНАТА ФИНАНСОВА КРИЗА

Дава се, че ще се увеличи бедността на народа. За да се предотврати негативото влияние от създалата се психоза от заразяване, хората ще останат изолирани в своите домове, градове и села.

Може да се очаква голяма активност в обществените организации. Ще бъдат създадени благоприятни закони за правата на социално слабите и онеправданите. Медиите ще се произнесат добронамерено за институтициите, които служат за благото на болните (здравеопазването) и бедните (социалните дейности).

На асцедента на картата на пролетното равноденствие е знака Риби. Той обещава прохладно и влажно време, но ще се радваме и на хубави дни. Вятърът ще помага да бъде чист въздуха в градовете. С една дума – променливо ще бъде времето!  

Слънцето като мощна централна звезда ще ни подкрепя в борбите, за да се справим успешно с неблагоприятните влияния. Българският народ ще има късмет!

Честита първа пролет!!! 

Бъдете ведри, засмени, слънчеви и радостни! Нека здравето ви бъде извор да творите добрини! Светът има нужда от вас!

 

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Остана ли ви отпуск за ваканция през лятото?