Следвайте ни

Не забравяйте детайлите! Как да изберете правилните модни аксесоари?

viber icon

Стилната визия е изградена не само благодарение на перфектния подбор на дрехи. Факт е, че те трябва да бъдат хармонично съчетани, а цветовете да са синхронизирани помежду си, но това далеч не е достатъчно. Все повече започнахме да обръщаме внимание на онези малки детайли, които всички ние носим всеки ден, и в крайна сметка могат да провалят целия ни външен вид, ако не подхождат на всичко останало. Така например едно спортно портмоне трябва да стои далеч от коктейлна рокля, също както и джапанките от един строго официален костюм. И за да не допускате такива грешки, днес ще Ви помогнем да изберете правилните модни аксесоари за Вашата визия.

Как да изберете правилния колан?

Коланите са един почти незабележим понякога детайл, но особено при мъжете, те са важни, тъй като освен стабилност, осигуряват и завършеност на визията им. Най-важното е да изберете цвета и материалите, от които ще бъде изработен Вашият колан. Ако имате прекалено много дрехи в гардероба си и понякога трудно ги съчетавате в елегантна визия, то тогава изберете колан с цвят, който би подхождал на всичко, така че това да не Ви създава допълнително затруднение. Препоръчваме Ви да се ориентирате към черен, тъй като и до днес той се смята за най-многофункционалния и лесно хармонизиращ се цвят. От друга страна е добре коланът да бъде съчетан и с цвета на обувките, така че имайте и това предвид, когато правите бъдещата си покупка.

Материалите, от които са изработени коланите, също са различни. Най-често откриваме на пазара кожа и текстил, но те изискват различна поддръжка. Така кожата е доста по-специфична и се нуждае от специална обработка. Не използвайте вакса или препарати, които биха увредили Вашите аксесоари. При първа възможност махайте Вашите колани от панталони си, за да не се причиняват допълнителни и трайни деформации. Никога не се опитвайте да полирате кожата, защото това може само да я увреди допълнително.

Текстилните колани от друга страна се поддържат много по-лесно. Те са много по-подходящи за спортни и спортно-елегантни визии, както и за мъжете, които нямат възможността да поддържат своето облекло в абсолютно изряден вид, предвид тяхната професия и работно място. Времето сякаш забравя да оставя своите следи върху този тип колани и поради тази причина те са все по-често избиран вариант сред мъжете.

Трябва ли да подбираме внимателно нашето портмоне?

Също както и коланите, портфейлите са важни за Вашата визия и впечатлението, което ще създадете в околните. Представете си случай, в който сте облечени строго официално, всичко във Вашата визия е хармонизирано, и точно тогава, когато трябва да платите сметката в елитен ресторант, изваждате спортен портфейл от вътрешния си джоб на сакото и всичко изглежда тотално провалено. За да не изпадате в подобни ситуации, Ви препоръчваме да разгледате https://www.obuvki.bg/aksesoari/kozhena-galanterija/portfejli/m-zhki-portfejli.html където ще откриете точния за Вас аксесоар, който ще бъде правилно подбран за визията, която желаете да притежавате.

Аксесоарите са подводните камъни в нашия стил и трябва да бъдем изключително вниманителни с тях. Вратовръзки, бижута, портфейли, колани – всичко това може както да ни превърне в модни икони, така и да провали цялото ни старание по време на събитие. Затова изберете правилните аксесоари за Вас сега!

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво ще се случи в България след изборите на 11 юли?