Следвайте ни

Не е за вярване! Най-красивата водеща от БНТ се пенсионира СНИМКА

viber icon

Една от най-красивите водещи, изгрявали на екрана на БНТ, вече се пенсионира.

Радина Червенова, която на 28 февруари ще навърши 63 години, вече официално е в редиците на пенсионерите. Дългогодишната звезда на БНТ подала документи и изчаквала да разбере какъв ще е размерът на пожизненото й възнаграждение като подозирала, че може да удари и тавана. Според експерти от НОИ, пенсията на Радина ще е между 980 и 1300 лева, тъй като години наред тя е осигурявана на реалното си трудово възнаграждение.

Цели 35 години Червенова се е трудила в телевизията срещу доста висока заплата и очаквала пенсията й да е повече от прилична. Въпреки това Радина не разчитала само на нея. Със съпруга й Константин Каменаров, с когото се разделиха и събраха заради негова извънбрачна афера с друга жена, основаха своя фирма, от която да имат собствени доходи. „Малката компания” ЕООД, основана през юли 2019 г. е само на името на Коко. Дейността й е изработване на софтуерни продукти за организиране на числови и моментни онлайн игри в интернет. 

Освен това след напускането на телевизията, Червенова се е отдала на другата си страст – писането. Неотдавна, по време на гостуването си в предаването „Търси се” по Би Ти Ви Радина разкри, че подготвя първата си авторска книга, за която получила вдъхновението насън. 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (3)

До съученик

До съученик

24.01.2021 | 15:34

Преди на напишеш нещо,направи справка иначе ставаш за смях)

Отговори
6 1
Съученик

Съученик

24.01.2021 | 11:17

Радина е 66-ти набор, какви 63 години ви гонят, я смятайте правилно!

Отговори
5 4
Петя

Петя

24.01.2021 | 17:12

Родена е на 28.02.1958 г.

Отговори
2 1

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай