Следвайте ни

Направете си тази прическа - тотален хит за Лято 2020

viber icon

Представяме ви прическата, която се очаква да бъде тотален хит през Лято 2020. 

Тя прави жената много по-стилна, омекотява чертите на лицето и е способна да накара всеки мъж да ви забележи. Не една и две изкусителки в миналото са носили косата си точно така.

Карето отдавна е много популярно сред дамите. Въпреки това най-харесвано е в неговата удължена версия, защото така се запазва част от дължината на косата, а видът става още по-женствен и привлекателен.
 

Клеопатра е първата жена, която е оценила всички предимства на тази прическа и я е предпочитала. Сега обаче има огромен брой разновидности на тази прическа и всяко момиче може да открие своята версия, която й пасва най-добре.

Характеристиката на удълженото каре включва дълги предни кичури, които рамкират лицето. Това ще ви направи много по-женствени.

Междувременно тази прическа подмладява и именно това е причината много по-възрастни дами да залагат именно на нея.
 

Предимствата са, че тя е универсална - подходяща е за всяка жена. Благодарение на дължината може постоянно да правите различни прически и да експериментирате. Подходяща е за всички стилове облекло.
 

Лошото е, че трябва постоянно да полагате грижи за косата си. Когато имате каре не може просто да станете, да се срешите и да тръгнете за работа. Нужно е да положите грижи, за да изглеждате добре.


Удълженото каре е идеално решение за тези, които не искат да се разделят с дължината на косата си, да са в крак с модата и да едновременно с това да са женствени и привлекателни, пише жената блиц.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

Не ми харесват

08.04.2020 | 23:08

Моята прическа е по хубава, мазна и бяла, побеляла от старост, прикрита с боя от 2 лв...! (Не съм модерна, като някоя с бретонче, от улица сезам, например Елмо...или Пиги... или голямото пиле, най добре Симпсън, такъв човек съм,,, обичам,, театрото...!

Отговори
2 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще ходите ли на море и къде?