Следвайте ни

Мръсен номер! Сашо Кадиев отритнал Таня в най-тежкия момент

viber icon

Александър Кадиев се прояви като безчувствен човек дни след като майката на детето му – Таня, изгуби най-близкия си човек. Нейният брат Петър си отиде в навечерието на Коледа. Наложи се младата жена да чака цели 11 дни, докато успее да го погребе. През това време водещият на предаването „Преди обед” по Би Ти Ви не пропусна да се похвали как добре се забавлява в приятелска компания.

Братът на Таня е починал на 19 декември, твърдят източници на „Уикенд”. В същия ден младата жена е сменила профилната си снимка във Фейсбук с жалейка, съобщавайки, че е изгубила най-близкия си роднина. В публичното пространство не се съобщава каква е причината за смъртта на Петър, но се говори, че най-вероятно става въпрос за усложнения след коронавирусна инфекция. Според слуховете, младият мъж е бил настанен в болница, но лекарите са се оказали безсилни да спасят живота му. Той е издъхнал в лечебното заведение.

Погребението се забавило изключително много. От една страна траурните агенции в онзи период се оказали претоварени заради повишената смъртност от Ковид-19. От друга – забавянето дошло и от струпването на почивни дни около Коледа, когато повечето агенции работят с намален състав на служителите си. Съсипаната Таня посрещнала Рождество Христово не само потопена в дълбока скръб, но и на ръба на нервна криза, защото не знаела кога и как ще успее да изпрати брат си в последния му път. Това станало ясно цели 10 дни след смъртта му – на 29 декември. Тогава младата жена съобщава в социалните мрежи, че поклонението пред брат й е насрочено за следващия ден – 30 декември.

Загубата е огромен удар за Таня, която преди малко повече от година изгуби и майка си. Но докато тя е страдала и е организирала погребението на своя брат, бащата на детето й – Александър Кадиев не показал нужното уважение към нейната скръб. Напротив – в публичното пространство е демонстрирал пълна липса на заинтересованост към трагедията на младата жена. И дори се е забавлявал така, като че ли нищо особено не се е случило. На Коледа Кадиев пусна клип в социалните мрежи, на който се вижда как добре си изкарва празника. Същото направи и за Нова година – показа как пее весело и безгрижно в компанията на майка си Катето Евро, Марта Вачкова, Владо Пенев и безизвестна за широката публика дама, която явно е близка до семейството. „Поне от кумова срама да бяха показали съпричастност! Или да не бяха пускали клипчетата в социалните мрежи!”, възмущават се близки на Таня.

Известно е, че сашо Кадиев и майката на детето му официално са в отворена връзка. Те имат паралелни афери, но поддържат близки отношения помежду си заради дъщеричката си Кати. Ходят заедно на почивки, актьорът подпомага финансово Таня, за да може тя да се грижи спокойно за детето, а Катето Евро се кълне, че обича младата жена като родна дъщеря. Извън публичното пространство отношенията между Сашо и Таня очевидно са като при всяка разведена двойка – мъжът не се интересува особено от скръбта на бившата си жена.

Коментари (7)

Дедо

Дедо

19.01.2021 | 06:13

Тоя само за него пишат...дава пари за реклами.

Отговори
2 0
Бай Петко

Бай Петко

17.01.2021 | 22:16

Ще има кои да вземе Танчето не я мислете тя е красавица

Отговори
13 2
Мистър

Мистър

17.01.2021 | 21:43

Грозен,а се оказва и бездушен!

Отговори
19 1
Фъкю

Фъкю

17.01.2021 | 12:25

Този е същия леш като майка си. Хора интересчий.

Отговори
21 0
А.Видолова

А.Видолова

17.01.2021 | 12:14

След като не публикувате коментарите, защо го правите?

Отговори
9 1
А. Видолова

А. Видолова

17.01.2021 | 12:12

Дори и да са разделени, от човешка гледна точка е нормално не само да изразиш съпричастност, но да отидеш и да помогнеш на човека, с когото си живял още повече, че имате и дете. Що за хора са!?

Отговори
27 1
Биби

Биби

17.01.2021 | 10:10

Тоя е наистина е голям ненормалник. Майката е същатата, абсолютно несериозни хора. Много сгреши Таня с този, който има леко поведение на хомо.

Отговори
45 4

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай