Следвайте ни

Мария Цънцарова отказа на Хекимян, ето на кого била предана

viber icon

Мария Цънцарова бе най-желаното име за заместник на Антон Хекимян в сутрешния блок на бТВ. Той вече е шеф на новините в телевизията. След дълъг размисъл обаче тя е отхвърлила предложението. Това направила заради двете си деца, пише "Флагман". 

Цънцарова е майка на две момчета – на 3 и на 2 години. Тя си дала сметка, че работата в сутрешния блок е изключително обсебваща и ще я отдели от децата й. Заради това е отказала повишението.

Втората възможна опция, която Хекимян е разглеждал, била на Биляна Гавазова, която води рубриката „Чети етикета“ в Сутрешния блок. Тя има опит като партньор на настоящия директор на новините, но самият той явно считал, че няма да се справи на отговорната позиция.

Заради това бТВ е на път да стигне до сензационното назначение на водещия на новинарската емисия Денислав Борисов. Той не бил семеен, можел да се отдаде изцяло на новата работа, а освен това бил изключително амбициозен, убеден бил Антон Хекимян.

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (3)

Факт

Факт

17.01.2021 | 20:24

Тоя отвратителен тип Хекимян е станал шеф на новините..тези хора в тази телевизия наистина не са наред...е то бива бива простотия ама това вече няма граници..тази телевизия да не я държи някой арменец....че иначе не вярвам друг човек да е сложил тоя тъ..нар за шеф...

Отговори
0 0
Гост

Гост

17.01.2021 | 10:53

За да надвиеш конкуренцията на сутрешните блокове, трябва да притежаваш качества и харизма, които това човече Цънцарова не притежава.

Отговори
1 1
Бате

Бате

17.01.2021 | 10:37

Само Цънцарова не. Неприятна визия, въпроси от слушалката в ухото, арогантно поведение.

Отговори
1 2

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай