Следвайте ни

Костеливи орехи! С тези зодии удряте на камък за щастливо семейство

viber icon

Астролозите съветват да си имате едно наум, ако решите да свържете завинаги живота си с някой от представителите на тези знаци:Близнаци

Те заемат челната позиция в този списък. Представителите на този знак са много импулсивни и самолюбиви. Те сменят често половинките си, защото имат нужда от нови емоции. За тях бракът е просто печат в паспорта.

Те имат нужда от постоянна интрига във връзката. Когато булото на любовта започне да отшумява и животът да влиза в своята рутина, те просто си събират багажа и си плюят на петите. 

Те дори не обясняват причините за сбогуването си с половинката. В повечето случаи просто си тръгват, без дори да се сбогуват. Важно е да отбележим и, че Близнаците често изневеряват.

Водолей

Този знак не е лесен. Човек наистина трудно може да накара Водолей да се влюби. 

За хората от тази зодия на първо място винаги е била и ще бъде свободата им. Никоя любов не може да я замести. Те са много негативно настроени към нарушаването на границите в живота си. Водолеите не понасят да бъдат контролирани и да вършат домакинска работа.

Според Водолеите сватбата е просто загуба на пари на първо място и голям фарс на второ. Те рядко сключват брак. 

Животът с Водолея може да е истинско предизвикателство, особено защото той не понася чуждо мнение. Може да напусне съпругата си във всеки един момент. 
В света няма по-щастлив човек от Водолей, който току-що е подал молба за развод. В края на краищата тези хора са самотници по природа.

Стрелец

Представителите на този знак често се женят под влиянието на силни емоции, а импулсивните им действия често завършват с развод, защото партньорът им много бързо престава да бъде идеален. 

След като натрупа опит и напусне семейството си, Стрелецът се впуска в нови приключения.

Намирането на подходящия партньор за траен брак не е лесно за Стрелеца. Това може да бъде само човек, който има еднакъв възглед за живота и връзките.

Избраникът на Стрелеца трябва да има свой независим живот и кръг от интереси. Рядко се срещат Стрелци на почивка със своята половинка. Съпругът на този знак трябва да разбере, че свободата е на първо място за Стрелеца. Но Стрелците рядко успяват да намерят такъв разбиращ човек, пише jenata.blitz.bg.

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли новите мерки срещу коронавируса у нас?