Следвайте ни

Кои вещи да изхвърлим от дома си, защото носят нещастие

viber icon

"Моят дом е моята крепост", гласи една житейска поговорка и сме склонни да се съгласим с нея, защото прекарваме огромна част от времето си вкъщи и е важно там да ни е уютно и приятно. За тази цел трябва да внимаваме какво влиза в него - както мислите, така и предметите. 
 Ето кои покупки могат да донесат нещастие и бедност във всеки дом: 

Спонтанни и необмислени покупки 

Преди да купите поредната вещ, помислете добре дали тя наистина ви е необходима. В един момент домът ви може да се окаже препълнен с дрънкулки, които единствено ще се отразят негативно на късмета ви. 

Необмислените покупки на вещи, които не са ви необходими, единствено ще забавят движението на финансовите и енергийните потоци във вашия живот. Винаги пазарувайте с предварително изготвен списък и не пилейте средства за вещи, които не са ви необходими. 

Фигурки на птици 

Фън Шуй експертите са категорични, че фигурките на птици у дома са най-сигурният път към провала. 

Изображенията на птици също не са добра идея. Изключение прави единствено митичната птица феникс, която привлича пари и щастие. Ако много ви харесват подобни фигурки, поставете ги в двора или в градината.

Дрехи втора употреба 

Въпреки страстта на много хора да пазаруват от магазини втора употреба или да заемат дрехи от приятели и познати, експертите предупреждават, че това крие рискове. Дрехите запазват енергията на човека, който ги е носил преди вас. Купувайки дрехи втора употреба, вие привличате неприятностите в живота си. 

Антики 

Антиките може и да струват цяло състояние, но това не означава, че те трябва да заемат почетно място в дома ви. Най-добре е да съхранявате стари ценности в отделна стая, в която не живеете.

Изкуствени цветя 

Изкуствените цветя се считат за един от най-големите източници на финансови проблеми. Експертите препоръчват да ги избягвате. Ако все пак не желаете да се откажете от покупката им, сложете ги на място, където няма да ги виждате всеки ден. 

Пазаруване от неприятни хора 

Всяка вещ, закупена от неприятен за вас човек, ще бъде заредена с неговата енергия. Това единствено ще доведе до нещастия и беди в дома ви. Не бива да купувате нищо от някой, който ви е неприятен.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще гласувате ли на извънредните парламентарни избори през юли?