Следвайте ни

Кои са тайните черти в характера на всяка зодия

viber icon
Всеки зодиакален знак носи определена тайнственост в себе си. И докато повечето черти в характера на зодиите са познати, то има няколко, които са уникални и могат да бъдат по-трудно забележими. Ето кои са те, пише Актуално:
 
Овен – Любящи

На Овните винаги се приписват едни и същи черти, но все се забравя да се спомене, че са най-любящите хора с отворено, искрено и наивно сърце. Те са грижовни и лоялни и често си патят от хорската злоба, защото на тях не им е присъща.

 
Телец – Манипулативни

Изненадващо е, когато откриете, че Телците, които познавате обичат да общуват с хората, директно казано – да клюкарят. А още по-изненадващо е какви невероятни манипулатори са! Те са супер чаровни и използват всичко, за да се измъкнат от ситуации или да накарат хората да правят това, което те искат.

 

Близнаци – Прощаващи
 
За Близнаци винаги се говори, че са адвокати на дявола, че могат да видят една ситуация от много различни гледни точки. Но малко се говори, че това ги прави изключително прощаващи. Те умеят да погледнат неемоционално, а обективно и разумно отстрани и да се поставят на мястото на другия.

 

Рак – Амбициозни
 
Необходимост в живота на Раците е емоционалната сигурност. Заедно с това върви и финансовата такава. Раците често искат да бъдат финансово стабилни, достигнали до ниво, изградили име и репутация преди да създадат дом и семейство. Така се чувстват сигурни и спокойни.

 

Лъв – Скромни

За Лъвовете винаги се говори, че са слънцето сред планетите, царят на животните, звезда сред простолюдието, но истината е, че на Лъвовете им отнема време да свикнат с пътя, отреден им от живота. Много често те се представят напълно искрено и скромно пред хората, а щедростта им идва от това, че ще направят всичко за любимите си. Все пак, когато Лъвът се храни – след това оставя храна на всички.

 
 
Дева – Креативни

Критични, прецизни, перфекционисти – винаги са това Девите. Малко се говори, че в главата на Девите винаги кипи и ври някакъв план и много идеи. Не всички, от които са прецизни и перфектни. Девите са много креативни и използват критичността и окото си за детайли при вече създаденото.

 
 
Везни – Егоистични
 
Везните прекарват половината си живот, опитвайки се да задоволят хората около себе си и да им се харесат и останалата част от живота си – ненавиждайки се, че са правили това и нагаждайки само себе си. Това може да се предотврати, ако те отрано осъзнаят, че те са най-важни и че когато те са-щастливи и близките им ще са.

 

Скорпион – Философ
 
Скорпионите обичат да дискутират и анализират по-големи теми от ежедневието си и плановете за уикенда. Те прилагат знанието и острият си ум в опити да решават мистерии и вечни въпроси.

 

Стрелец – Реалистични

Стрелците винаги гледат в бъдещето, към следващата стъпка, новата идея и план. Затова е изненадващо, че те са страшно реалистични и правят план за действие, който е практичен и анализиран за бъдещ мечтан проект.

 

Козирог – Романтични

Козирозите са изненадващо романтични и чувствителни към половинката си. Това не е очевидно за повечето хора, за които Козирозите изглеждат студени, амбициозни и упорити. Но, тях ги топли и подкрепя любовта и те отвръщат по същия начин.

 
 
 
Водолей – Емоционални 

За Водолеите винаги се говори, че са разумни, студени и широкоскроени. Скрито остава, че са доста емоционални. Те просто не знаят как да изразят и комуникират ясно емоциите си. 

 

Риби – Целеустремени

Хаотични, замечтани, разсеяни – тези качества се сблъскват остро с повечето Риби, които се оказват много целеустремени. На Риби им отнема време да разберат защо са на тази планета. И след като го осъзнаят с пълни сили започват да се движат напред, понякога и срещу течението, за да постигнат целите си.

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво първо да построи община Пловдив с парите от заема, който смята да тегли?