Следвайте ни

Късметът се усмихва на една зодия, изпитания за други две

viber icon

ОВЕН

Днес ще бъдете доста комуникативни и лесно ще намирате общ език с околните. Даже и с непознати ще разбирате от половин дума. Приятни запознанства и срещи с хора, които отдавна не сте виждали, ще внесат допълнителни емоции. Смело ще споделяте своите идеи. 

ТЕЛЕЦ

Ден за учене, работа и важни проекти. Много неща ще ви се удават и късметът ще ви следва през целия ден. Приятелите ще ви помогнат да осъществите стари планове. Ще имате нови добри идеи, но преди да започнете тяхното реализиране, си струва да ги обсъдите. Все пак внимавайте с напрежението.

БЛИЗНАЦИ

Днес използвайте здравия си разум и се опитайте да разчитате повече на себе си, отколкото на подкрепа отвън. Неочаквани посещения, както и срещи с хора, с които отдавна не сте се виждали, ще ви напрегнат и изнервят. Избягвайте спорове и конфликтни ситуации.

РАК

Починете си. Днес не е най-добрия ден да се захващате със сложни дела или за стартиране на грандиозни планове. Време е да възстановите силите си - и физически, и духовни и да помислите с какво може да зарадвате себе си и близките си. Не е изключено да намерите ново поприще.

ЛЪВ

Днес ще се появят отлични идеи. Сред тях ще има и такива, които може веднага да реализирате. Не губете напразно времето си, действайте веднага. Всичко ще ви се получава добре – звездите са на ваша страна и ще имате поддръжката им и за най-смелите си начинания.

ДЕВА

Благоприятен и вдъхновяващ ден. Щедър на приятни срещи. С ентусиазъм ще се захванете за всичко ново и бързо ще се учите. Ще се радвате на общуване с близките си. И роднини, и стари приятели ще ви носят добри новини. Те могат да ви помогнат в реализирането на някои идеи.

ВЕЗНИ

Днес няма нужда да бързате. Имате достатъчно време за нещата, които сте планирали. Ще ви бъде много по-лесно да действате последователно, без спонтанно да преминавате от една задача към друга. Опитайте се да избягвате суетнята. Не си правете експерименти, ще се провалите.

СКОРПИОН

Днес лесно ще намерите нови приятели и ще получите доста удоволствие от срещите със старите. Даже простата разходка може да се превърне в увлекателно приключение. Околните няма да останат равнодушни към вашето обаяние. Моментът е подходящ за творчески занятия.

СТРЕЛЕЦ

Благоприятен ден, особено подходящ за занимания, позволяващи да проявите фантазията си. С удоволствие ще експериментирате и ще измисляте нещо ново. ще получите добри отзиви от реализацията на идеите си. Околните охотно ще ви предлагат помощта си и ще ви поддържат.

КОЗИРОГ

Влиянието на позитивните тенденции ще бъде силно. Добре се разбирате с хората около вас и за много неща може да се договорите. Ще успеете да обсъдите идеи и планове, които отдавна са ви били интересни, но не сте споделяли с никого досега. Обърнете внимание на финансовите си дела.

ВОДОЛЕЙ

Късметът сам попада във ваште ръце. Не си губете времето – действайте решително и така със сигурност няма да пропуснете шанса си. Ще получите отговори на някои въпроси, които ви притесняват от доста време. Дългоочакван доход ще ви позволи да купите някои полезни вещи.

РИБИ

Няма за какво да се тревожите днес, звездите са на ваша страна. Внимателни сте, нищо не пропускате и се стараете да използвате всяка възможност, за да реализирате замислените от вас проекти. Не се захващайте за прекалено уморителни дейности. Пазете силите си.

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Знаете ли коя е ОСНОВНАТА причина за заболяванията, свързани с тютюнопушенето?