Следвайте ни

Какво става с Антон Хекимян? Достигна до килограмите на...

viber icon

Антон Хекимян е отслабнал толкова последните месеци, че вече е почти невидим. След повишението, което го направи директор на „Новини, актуални предавания и спорт" в Би Ти Ви журналистът се е стопил до крехките 65 килограма. Репортер на Уикенд е засякъл арменеца в столичен супермаркет, където може да се движи съвсем инкогнито, тъй като прилича повече на ученик и никой не го разпознава.

Антон беше облечен с панталон, който буквално му висеше, риза и кожено яке. Най-вероятно току-що бе приключил работа и се прибираше към дома си, където според източниците ни, почти не се задържал, защото много работел. Хекимян е свалил малко над 10 кг. и изглежда като гимназист. Слабото му тяло, дребният ръст и маската на лицето го правеха неразпознаваем за останалите пазаруващи. Антон обикаляше скромно около щандовете и си тръгна от супера с връзка банани, стек минерална вода и луканка. Явно това е менюто за вечеря на Хекимян.

Той по никакъв начин не се набиваше на очи, беше мил и любезен с продавачките и останалите клиенти. „Пазарува редовно тук. Винаги е скромен, тих, културен, бързо се снабдява с най-необходимото и си тръгва. Много добро момче!” – хвалят го работещи в магазина.Припомняме, че от края миналата година журналистът вече не е водещ на сутрешния блок на Би Ти Ви, защото стана шеф в медията и седна в стола на Венелин Петков.

Покрай повишението Антон едновременно се радвал и притеснявал от хилядите отговорности, с които е натоварен и нямал време да се храни пълноценно, а за спорт не можел и да си помисли.„Стресът му идва в повече. Яде на крак и през големи часови прозорци. Понякога кара само на кафета до 15-16 часа. Преди ходеше на фитнес поне 3 пъти в седмицата, а сега не е припарвал до залата от поне половин година”, издадоха от обкръжението на арменеца.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще гласувате ли на извънредните парламентарни избори през юли?