Следвайте ни

Какъв сте в секса? Зависи от зодията

viber icon

Всеки има интимни желания, а те зависят от зодията, оказва се. С този пътеводител на тайните секс фантазии на зодиак, имате пълен шанс да бъдете новия Казанова в горещите дни, прадава Канал 3
 
ОВЕН
 
Ключът към неговото сексуално поведение е импулсивността. Ако искате да доставите на един Овен сексуално удоволствие, трябва да използвате въображението си и да забравите бариерите. Темпераментът му търси удоволствие в опитването на шокиращото и забраненото.
 
Той: Самоуверен и амбициозен – мъж, който излъчва мъжество от всяка пора на кожата си. Обикновено взима това, което пожелае. Умее да целува и прави секс по-често от всички останали – бързо и страстно. Обича да бъде доминиращ в леглото.
 
Тя: Начинът да я спечелите е като бъдете твърд и посрещате смело агресивността й. В секса тя се отдава изцяло, защото е пристрастена към него. Жената Овен подхожда здравословно към собствените си удоволствия.
 
Ерогенни зони: Нежно докосване по челото или игра с косата са добро начало на сексуално приятелство. Ушите им също са много чувствително място.
 
Дежурната фраза след секс: Хайде отначало!
 
Перфектно съвпадение: Близнаци, Телец, Лъв
 
ТЕЛЕЦ
 
Телецът обича нещата бавно и леко, така че овладейте своите домогвания и не се опитвайте да насилвате момента. Чувственост, сладострастие, страст – трите пароли, които трябва да знаете, преди да тръгнете към него.
 
Той: Обича да се наслаждава на секса с часове. Дайте му време да ви покорява и няма да съжалявате. Любовната игра при него повишава възбудата, както при никой друг от зодиакалните знаци.
 
Тя: Обича флирта. Прави го несъзнателно, затова често околните я смятат за лекомислена. Жената Телец е взискателна любовница. Ще го установите, когато я получите или когато тя ви вземе в леглото си. Ще ви остави без дъх.
 
Ерогенни зони: Гърлото и вратът. С целувки по шията можете да докарате Телеца до възбуда.
 
Дежурната фраза след секс: А десерта?
 
Перфектно съвпадение: Скорпион, Риби, Козирог
 
БЛИЗНАЦИ
 
Обича да играе двойнствена роля – единият прави любов, а другият наблюдава, единият участва, а другият съпровожда. Привлича го повече идеята, отколкото самият акт, не толкова удоволствието, получено от секса, колкото възможността за самозадоволяване.
 
Той: С него сексът никога не е скучен. В леглото той е бърз и предизвикателен, мрази любовната игра и пристъпва по същество. Експериментите му доставят максимално удоволствие.
 
Тя: Рядко се посвещава само на един мъж и може да използва секса като оръжие, за да изпълните желанията й. Винаги обича да прави две неща едновременно. В предиграта ще комбинира целувки със стимулиране на други ерогенни зони.
 
Ерогенни зони: Дланите и ръцете до раменете са особено чувствителни. Целуването на ръцете от вътрешната страна може да отправи тръпки на удоволствие в гръбнака им.
 
Дежурната фраза след секс: Къде е дистанционното?
 
Перфектно съвпадение: Скорпион, Стрелец
 
РАК
 
Безнадеждни романтици – грижливи, чувствителни, симпатични и забавни. Предпочитат партньорите им да са доминиращите в секса.
 
Той: За него жената е извор на живота. Той притежава необходимата чувствителност и усещания, характерни за съвършените любовници. Дълбоката целувка пък е техен специалитет. Често идеализират жената до себе си.
 
Тя: Всеки мъж, който я завоюва за любовница, ще направи всичко възможно да я вземе за жена, за да е сигурен, че няма да загуби това съкровище. Тя никога не прави първата крачка. Трябва да бъде окуражавана, докато еротичното й въображение се освободи от задръжки.
 
Ерогенни зони: Най-чувствителната област от тялото им са гърдите.
 
Дежурната фраза след секс: Кога ще се оженим?
 
Перфектното съвпадение: Скорпион, Дева, Риби
 

ЛЪВ
 
За него сексът е толкова важен, колкото храната и водата. Обича да бъде доминиращ в леглото.
 
Той: Той е царят, затова си търси истинска царица: силна, самоуверена жена. Диво същество, което той да опитоми в леглото. Трогва се, когато жената е в безпомощна позиция.
 
Тя: Винаги е в центъра на вниманието и е най-ослепителната дама в компанията. Обича да манипулира в спалнята мъжа или любовника си. Не е жена, която можеш да отведеш вкъщи и да превърнеш лесно в домакиня.
 
Ерогенни зони: Гърбът им е особено чувствителен. Действайте нежно по линията на гръбнака, надолу и нагоре и лъвът ще бъде максимално разнежен.
 
Дежурната фраза след секс: Не мислиш ли, че бях великолепен(а)?
 
Перфектното съвпадение: Близнаци, Овен, Риби
 
ДЕВА
 
Те са привлечени от всеки, който има чар, грация. Държат на изключителната чистоплътност на партньора си. Обикновено имат хубави устни и умеят да се целуват добре.
 
Той: Знае как да стимулира цялото тяло на партньорката си, за да й достави удоволствие. Той предпочита любимата му да бъде малко по- сдържана и опитна, защото най- силно му удоволствие му доставя да разпалва страсти.
 
Тя: Тя често слага граници на това, което й доставя удоволствие. Може да превърне една целувка в еротично преживяване, почти равно на самия акт. Правете с нея какво искате, с изключение на това, което тя счита за ненормално, гротескно или животинско.
 
Ерогенни зони: При Девата областта на корема е чувствителна към леки докосвания с пръсти и целувки.
 
Дежурната фраза след секс: Я дай да видя чаршафите!
 
Перфектното съвпадение: Рак, Козирог, Овен
 
ВЕЗНИ
 
След като ви свалят всички звезди от небето, креативните Везни ще ви отведат в леглото си толкова неусетно, че на сутринта след това ще се чудите сън ли е било или действителност.
 
Той: Чувствителен джентълмен, страстен и всеотдаен. Очаква дамата му да предложи нещо необичайно. Перфектната комбинация: щипка чер пипер и нежни стонове по време на секс. Не обича да скучае, търси разнообразието в секса.
 
Тя: Жената Везни не си пада по безличните мъже. За да привлечеш вниманието ѝ, трябва да използваш нестандартен подход, това винаги дава предимство пред конкуренцията. Търси новаторството в секса.
 
Ерогенни зони: Долната част на гърба и задните части са изключително чувствителна област.
 
Дежурната фраза след секс: Ако на теб ти хареса, значи и на мен ми хареса.
 
Перфектно съвпадение: Лъв, Везни, Рак
 
СКОРПИОН
 
Скорпионът може да се похвали с активно еротично въображение. За него няма бариери. Обича да бъде водещият в секса. Нуждае се от секса толкова, колкото и от въздуха, който диша.
 
Той: Започва със секса съвсем отрано, затова към 30-те вече се е превърнал във виртуоз. Основната му мисия в леглото е да достави максимално удоволствие на партньорката си.
 
Тя: Ще ви изтощи, но никога няма да ви омръзне. Сексапилна и доминираща в леглото, тя иска още и още цяла нощ. Силно ревнива е, така че винаги имайте едно на ум.
 
Ерогенни зони: Всяка част от тялото му доставя максимално удоволствие. Основната ерогенна зона е в умът му.
 
Дежурната фраза след секс: Вече мога и да те развържа.
 
Перфектно съвпадение: Козирог, Телец, Лъв
 
СТРЕЛЕЦ
 
Не може да се похвали с особена емоционалност. За сметка на това омагьосва любимите си хора с изпробвани трикове: любовен стих върху възглавницата, огромен букет, изпратен по куриер… За него сексът е възможен навсякъде и по всяко време.
 
Той: Този дипломиран мачо търси гореща амазонка в леглото си. Предизвиквайте го, докато не капитулира и не развее бялото знаме. По време на полов акт обича партньорката му да оказва известна съпротива в началото.
 
Тя: Обича да флиртува и да бъде център на внимание на всяка цена. Тази жена обаче се интересува само и единствено от собственото си сексуално задоволяване.
 
Ерогенни зони: Бедрата от външната и вътрешната страна. За жените – и косата.
 
Дежурната фраза след секс: Не ми звъни, ще ти звънна.
 
Перфектно съвпадение: Стрелец, Близнаци, Водолей
 
КОЗИРОГ
 
Представителите на тази зодия могат да съблазняват както никой друг. Еротичният им потенциал е голям, но рядко робуват на либидото си. Сексът за една нощ не е предизвикателство за Козирозите.
 
Той: Лесно може да бъде съблазнен с помощта на комбинацията от дух, темперамент и изисканост. Обича да завладява многократно избраницата си, затова „лесните“ жени нямат шанс с него.
 
Тя: Външно са резервирани и скромни, но иначе са способни на много силни страсти и чувства. В началото правят впечатление по-скоро на стеснителни, но това е само докато ги опознаете по-добре.
 
Ерогенни зони: Областта зад коляното или около пъпа. Кожата около пъпа е много чувствителна при жените. Реагират с възбуда на масаж, който започва ниско под кръста и продължава нагоре по гърба.
 
Дежурната фраза след секс: Имаш ли визитка?
 
Перфектно съвпадение: Телец, Водолей, Скорпион
 
ВОДОЛЕЙ
 
Водолеите притежават способността да празнуват Св. Валентин всеки ден. Секс? Най- добре всяка вечер – така те доказват любовта си. Опитайте се да достигнете до сексуалните им фантазии и няма да съжалявате!
 
Той: Ако прочетете във вестника обява: „търся секси и силна жена“, можете да сте сигурни, че нейният автор е мъж Водолей. Роденият изследовател търси в леглото интересно и неповторимо изживяване.
 
Тя: Мрази да бъде форсирана в леглото и да я третират само като сексуален обект. Успеете ли да я изкушите обаче, имайте предвид, че тя изисква не само секс, но и духовна връзка. Не я търсите само за повърхностен флирт.
 
Ерогенни зони: Прасци и глезени. Всяка поза, при която те биват докосвани, предизвиква в тях желание. Галете ги нежно с длан в посока нагоре.
 
Дежурната фраза след секс: Дай сега да опитаме без дрехи!
 
Перфектно съвпадение: Везни, Козирог, Стрелец
 
РИБИ
 
Чувствени, интуитивни и емоционални, Рибите правят любов с цялото си същество. Често сменят партньорите си, но открият ли любовта, остават верни докрай. Готови са на всякакви експерименти. Откровени са и очакват същото от партньорите си.ю
 
Той: Пасивен в секса, предпочита партньорката му да бъде активната страна. Готов е на всичко, за да достави максимално удоволствие на партньорката си. Обича любимата му да се явява в спалнята, облечена с еротично бельо.
 
Тя: Изключително артистична и женствена, тя иска да бъде прелъстявана всяка нощ. За нея сексът не е просто сливане, а изкуство, което трябва да се овладее до съвършенство.
 
Ерогенни зони: Пръстите на ръцете и гърба. Трийте пръстите им между вашите или леко ги хапете. Леките ухапвания и драскания с нокти по гърба пък ги побъркват от удоволствие.
 
Дежурната фраза след секс: Как спомена, че се казваш?
 
Перфектно съвпадение: Риби, Телец, Везни

Коментари (1)

Филадендрона

Филадендрона

11.08.2020 | 23:38

Тая ако я лепна, хич няма да ме пита зодията хахаахха

Отговори
0 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво първо да построи община Пловдив с парите от заема, който смята да тегли?