Следвайте ни

Живеете без редовен секс? Грозят ви 6 опасности

viber icon

Според учените една жена се нуждае от сексуална интимност от 3 до 5 пъти седмично, за да запази здравето си. Точният брой зависи от нейния темперамент.

Ако дадена жена умишлено откаже интимност или не се наслаждава от нея в продължение на 2-3 месеца, тогава здравословните проблеми ще я застигна за отрицателно време.

А ето и какви неприятни неща дебнат всяка жена, която отдавна не е правила секс или по-зле – не се наслаждава на интимните преживявания:

Винаги уморена

Жена, която няма редовен сексуален живот, не спи добре. В резултат това се отразява и на външния й вид. Тя изглежда уморена и изтощена. Освен това постоянно е в лошо настроение и от нищото може да започна огромен скандал.

Преждевременно състарена

Колагенът, който се произвежда по време на редовния сексуален живот, прави кожата на лицето и тялото по-гладка и копринена, като по този начин запазва младежкия вид на една жена за по-дълго. Така че правете секс, за да останете вечно младолики.

Супер нервна

В резултат на липсата на интимен живот, характерът на една жена става много заядлив. Такава жена става супер раздразнителна и нервна. Има постоянни промени в настроението. За минути може да е в отлично състояние, а миг след това да се втурне да убива първият човек, попаднал й пред погледа. От всичко това може да започнат много проблеми в отношенията й с хората, които познава, както и да си навлече неприятности в кариерата.

Вечно болнава

Нередовната интимност увеличава количеството антитела с 30%. Ето защо липсата на интимни отношения не само намалява имунната система, но води и до развитието и прогресирането на съществуващите заболявания. При продължителна липса на сексуална активност проблемите на жената могат да започнат с открито маточно кървене и за съжаление да завършат с тумори в гениталната област.

Ужасно разсеяна

По време на полов акт, мозъчната активност се увеличава, и по-специално отделът, отговорен за дългосрочната памет. О, такъв елемент, вероятно не очаквахте да видите тук. Ето защо жените, който не правят редовен секс са супер разсеяни.

С ниско самочувствие

Харесва или не, но липсата на редовна сексуална интимност пряко засяга самооценката на жените. Дори ако една жена е била в отношения от дълго време и не е загубила привлекателността й, липсата на близост може да накара другите да мислят, че нещо не е наред с нея. Тъй, че вече е доказано, че редовният сексуален живот кара жената да се чувства секси и красива.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще ходите ли на море и къде?