Следвайте ни

Жестока драма във "Фермата"! Изнасилване вцепени участниците

viber icon

Драма разтърси "Фермата". Маргарита Христова се изповяда пред останалите участниците и зрителите. 36-годишната учителка в столична детска градина направи емоционално признание, че е била жертва на изнасилване.

Маргарита била на 19 години, когато я насилили, ала не посмяла да сподели пред никого за изживения ужас. Толкова се срамувала, че въпреки унижението, решила да скрие случката дори и от семейството си.

"За щастие нямаше последствия, не ми са наложи да правя аборт. Плаках, ревах, стоях с часове под душа в банята, измих се 100 пъти... Така намерих сили да замълча и да продължа напред", през сълзи разказа детската възпитателка.

Маргарита е омъжена, има и две деца. Вярва, че да си преподавател е призвание и влага цялата си душа в работата. Характерът на Маргото е кален от развода на родителите й. Сурова и безпощадна във възпитателните си методи, майка й я учи на дисциплина и къртовски труд, а баща й й дава обич и дом.

Маргарита, която влезе във "Фермата" в отбора на сиромасите, се смята за "най-артистичния" участник във формата до момента и твърди, че битката за победа не е по-сложна задача от установяването на ежедневен контрол над 30 деца в градината.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво първо да построи община Пловдив с парите от заема, който смята да тегли?